Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Torsdagspeppen

bergsbestigning i Reykjavik

För några år sedan hade jag en inläggsserie som hette Torsdagspeppen och som bestod av några peppiga tips varje torsdag. Det var en ganska bra grej faktiskt. Åtminstone blev mina torsdagar ännu mer pepp av det. Dagen till ära, när det är torsdag och allt, så får ni några härligheter hämtade från mina tidigare torsdagspeppinlägg.

bergsbestigning i Reykjavik

Här kommer några exempel på härlig torsdagspepp:

  • Här var en torsdag när jag tipsade om att plocka in blommor och sätta i vas. Kanske lite svårt så här års. Men varför inte köpa hem en torsdagsbukett istället för en fredagsbukett. Blommor piggar ju verkligen upp!
  • Du är alltid starkare än du tror! (ett citat jag kopierade den här gången)
  • Torsdagar är en typisk throwback-dag. Låt fina minnen förgylla ditt inre och låt dem fylla dig med glädje. När jag minns dagen när jag och mannen besteg berget i Reykjavik i somras blir jag innerligt glad! Det syns nästan på bilderna va?!!

bergsbestigning i Reykjavik

  • Var noga med vad du fyller dig med för slags intryck för till stor del kan du påverka det själv. Fyll på med intryck som gör dig glad, pepp och inspirerad och avfölj sådant som gör dig ledsen, nedstämd eller avundsjuk.

Ha en alldeles underbar torsdag och fyll den med massor av bra saker!

2 kommentarer

  1. Torsdags pepp, härligt… Bra att peppa igång inför helgen, jag peppar inför långrunda imorgon med att hålla ett yogapass i kväll…. =) Inspirerande blogg

Lämna en kommentar

Annons
Annons