Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

solnedgång hemma vinter

Kylan kom verkligen tillbaka den här veckan. Just nu sitter jag på pendeltåget, på väg till jobbet, men varma kläder på. Ute är det minus 10 och bedårande vackert av snö, is och rimfrost.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Det har varit en hel del kalla, klara och soliga vinterdagar den här veckan. Flera morgnar har förgyllts med en klotrund, strålande sol och likaså kvällarna har varit magiskt fina. En kväll tidigare i veckan när jag kom hem med barnen ställde jag mig och fotade utsikten från vår balkong. Detta medan solens sista strålar skymtade bakom skogen och Wilmer gick en vända i trädgården för att hitta vårtecken. Han hittade inte så många, kan jag meddela…

Veckans mysigaste:

När vi läser en godnattsaga på kvällarna med barnen brukar Wilmer numera ofta vilja läsa själv. Det är mysigt att ligga bredvid och höra hur han stavar sig fram i berättelsen och han blir duktigare och duktigare på det. ♥

solnedgång hemma vinter

Veckans träning:

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Yoga på lunchen med en kollega. Vi bar undan bord och stolar i ett av våra mötesrum och rullade ut yogamattorna där. Fungerade hur bra som helst!

På kvällen körde vi Laserdome med jobbet. Skulle inte kalla det för träning, men lite kändes det i kroppen av att gå hukad och springa iväg från att bli skjuten i trekvart totalt.

Onsdag: Jag fick inte till det rent tidsmässigt och prioriterade ett härligt lunchevent istället för löpning på lunchen.

Torsdag: Crossfitpass med kollegorna! Igår körde jag ett upplägg där vi tränade i tre olika block. Idag värker framför allt benen av rejält med träningsvärk.

Fredag: Jag körde ett mixpass med Shapy.se nu på morgonen.

Veckans mest intressanta:

Att jag för första gången har lagt upp en egen video på LinkedIn och att den fick bra spridning!

Veckans boost:

Att jag har fått in vanan att tänka på tre positiva saker varje morgon någorlunda bra.

vinter i trädgården

vinter i trädgården

Veckans godaste:

Helt klart lunchen med Quorn, lagad av Jessica Frej, som vi bjöds på i onsdags när jag var på presslunch med Amazing Alice och Quorn. Jag ska försöka mig på att laga receptet någon dag framöver!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Helt klart mitt inlägg om nyttig chokladbräck. Så gott och enkelt att göra!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Att vara med Smilla på hennes dans, förhoppningsvis springa långpass, få besök av syster och papps och åka på visning av ett hus med mannen. Vad ser du fram emot med din helg?

Ha en ljuvlig fredag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons