Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Vinn ett års online träning med Shapy.se!

Shapy.se online träning

Tävling i samarbete med Shapy.se

För att få till träningen mitt i småbarnslivet så är det ett måste för mig att kunna träna hemma. Nog för att jag är bra på att hitta på träningspass och upplägg för min egen träning, men många gånger tycker jag att det är bekvämt att bara knäppa på en video och bli guidad genom hela träningspasset. Det kan jag med Shapy.se, sajten som ger dig träningspass när du vill och var du vill.

Shapy.se online träning

Jag har testat Shapy vid några tillfällen nu och gillar att det finns en hel del olika pass att välja på. Där finns en bredd mellan pass för kondition, styrka och rörlighet och längden på passen är ca 30 minuter. Det fungerar alltså att klämma in ett träningspass med Shapy nästan när som helst!

Nu har du möjlighet att vara med och tävla om ett års gratis medlemsskap hos Shapy.se!

Låter det inte super?!!

Shapy.se online träning

Ovan ser du teamet bakom Shapy.se. Jag känner själv några av dem och kan skriva under på att det är inspirerande och proffsiga instruktörer som håller i träningspassen på sajten.

Gör detta för att vara med och tävla om ett års medlemsskap på Shapy.se:

 • Svara på frågan: När på dygnet tränar du helst?
 • Skriv en kommentar till detta inlägg med ditt svar och glöm inte att ta med din mailadress.
 • Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 1 april.

Shapy.se online träning

Shapy.se online träning

Shapy.se online träning

Jag och barnen startade igång ett par av träningspassen i helgen när jag skulle fota till detta inlägg. Det visade sig att de tyckte träningen var lika rolig som jag!

Shapy.se online träning

Shapy.se online träning

Shapy.se online träning

Missa inte denna chans att få ett gratis medlemsskap under ett helt år! Med Shapy.se kan du enkelt få till din träning, du får bra vägledning av instruktörerna och jag utlovar massor av härliga träningsendorfiner!

Skriv sitt svar via kommentarsfältet och var med och tävla. Om en vecka avslöjar jag vinnaren!

Tävling i samarbete med Shapy.se

11 kommentarer

 1. Tänk vad olika man är… Jag vill inte ens vinna, är urkass på att få träningen gjord hemma. om det inte är löpning förstås.

 2. Åh, detta var precis det jag efterfrågade när jag var mammaledig!! Idag är jag egen företagare, jobbar mycket hemma, har långt till gym, en man som reser mycket, och två fortfarande mycket krävande barn. Det är det här jag behöver för att få ihop det. Tränar helst mellan 18.00-19.30 vardagar eller 07.30-08.30. Helger mer utspritt på dagen. 🙂 Skulle underlätta enormt om man kunde träna pass hemma!! /

 3. Tränar helst eftermiddag/kväll fast på helgen är det så skönt om träningen blir gjord på förmiddagen.

 4. Tränar allra helst på morgonen runt 9-10! Superhärligt att sedan komma hem med härlig energi inför resten av dagen! 🙂

 5. Jag tränar helst direkt efter jobbet, men svårt att alltid hinna och kombinera med att hämta på förskolan. Men det är skönt att ha det gjort och kunna mysa med familjen.

 6. Jag tränar helst direkt på morgonen! Är alldeles för kvällstrött för att orka träna när jag kommer hem på em O:)

  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 7. Jag tränar helst vid klockan 18, efter att familjen tillsammans ätit middag. Hemmaträning är svårt att få till, men Shapy låter som en perfekt lösning!

Lämna en kommentar

Annons
Annons