Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

I vår nya Mustang

Mustang veteranbil

Några av er kanske minns inlägget jag skrev om när vi sålde vår fina Amazon i höstas och köpte en Mustang istället? Då när vi köpte Mustangen i höstas hade mannen en del fix att göra med den under vinterförvaringen av den i vårt garage. Men nu när det är vår har vi äntligen gjort vår premiärtur i vår nya fina Mustang.

Nog för att det här med veteranbilar mest är mannens hobby så uppskattar alla i familjen att åka på utflykt i “gammelbil”. Här ser ni oss i påskas när premiärturen för familjen Axelsson gick av stapeln!

Mustang veteranbil

Smilla, som fyller fyra i sommar, och därför normalt sett fortfarande sitter i bakåtvänd bilbarnstol var galet lycklig av att få sitta framåtvänd i den här bilen. Nu kunde hon se samma saker som vi andra!

Mustang veteranbil

Det var en solig, men kall, dag och vi åkte på en runda i närområdet. Att åka i en Ford Mustang från 1967 är verkligen en härlig grej!

Mustang veteranbil

Invändigt är Mustangen hur fin som helst då mannen har lagt ett stort jobb på att fixa upp den. Och utvändigt lyser den upp också!

Det kommer bli många fina turer i den här pärlan i vår och sommar. Barnen gillar det och vi vuxna också. Amazonen som vi hade förut var fin den med, men jag måste säga att Mustangen är snäppet vassare!

Lämna en kommentar

Annons
Annons