Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Blombuketter som förgyller

Blommor och Vitamin Well

Det här med att köpa hem en fredagsbukett och förgylla sitt hem med är härligt, men nu när det finns så många fina blommor utomhus går det att plocka in en fin bukett varje dag och njuta av. Jag älskar den här tiden på året av många anledningar och en av dem är helt klart att det finns så mycket fint att plocka in.

Liljekonvaljer på morsdag

Just nu står den här liljekonvaljbuketten hemma på vårt köksbord. Jag älskar både doften och synen av dem och det är underbart att vi får njuta av dem till varje måltid vi äter. Det som också är bra är att vi har en glänta i skogen, precis intill vår tomt, där det växer fullt med liljekonvaljer. När de vi har inne vissnar kan vi alltså plocka oss en ny fräsch bukett.

karin-dagen-4

helgbuketten-spirea

helgbuketten-sovrum

Annars tycker jag att det är galet njutbart att plocka in blommor och sätta i en vas på mitt nattduksbord. Att både somna och vakna till blommornas doft är ljuvligt!

sommarblommor på bordet

Blomsäsongen har bara börjat och vi har flera månader framför oss med fina möjligheter till att plocka in säsongens blomster och pryda hemmet med. Antingen plockar man in blommor och sätter i en vas inomhus eller så låter man altanen eller ett av uterummen prydas av det vackra. Här kommer några fler härliga blombuketter.

Sommarblommor i skål

Sommarblommor i vas

Blommor och Vitamin Well

blommor till mamma

blommor till mamma

midsommarafton-2016-blomvas

Ljuvligt, eller hur!

blommor i cykelkorg

Jag avslutar med en bild från förra året på midsommar när hela familjen gjorde en cykelutflykt och vi fyllde min cykelkorg med blommor att binda kransar med. Om man inte gör buketter av blommorna är det ju en fin sak att binda kransar istället, oavsett om det är midsommar eller inte.

Hoppas att du också njuter av denna tid!

Lämna en kommentar

Annons
Annons