Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mifú i strimlor – gott, enkelt och vegetariskt!

Mifú i en bowl

Som ni vet vid det här laget så gillar jag att variera min kost med vegetariskt eller veganskt mellan varven. Det känns fräscht, klimatsmart och som ett hälsosamt alternativ till kyckling, fisk och kött. Dessutom finns det ju så många goda vegorätter att laga!

I detta inlägg vill jag dela med mig av matproteinet Mifú, som är gjort på laktosfri mjölk och är ett gott vegetariskt alternativ till kött eller fisk.

Jag har tidigare testat Mifú som gryn. Den här gången testade jag Mifú som strimlor.

Mifú i en bowl

Mifú strimlor finns både som naturell och smaksatt med chili och paprika. Jag stekte strimlorna och toppade med hackad salladslök och sesamfrön.

Mifú i en bowl

Sedan gjorde jag i ordning varsin Bowl till mig och barnen. Jag fyllde skålarna med mycket grönsaker, frukt och så Mifú i strimlor såklart.

Mifú i en bowl

Mifú i en bowl

Eftersom jag både hade naturell Mifú och den med chili och paprika så fick alltsammans en god och kryddig smak. Våra Mifú Bowls gick ner med hull och hår. En höjdare var att ha med färsk mango, vilket bröt av på ett fräscht sätt.

2 kommentarer

  1. ser så himla gott ut!! tänkte gör mig en bowl på jobbet idag.. men inser att det jag tänkte ha i var slut i kylen… nån hade jobbat o tyckt att det vore synd om maten blev förstörd.. så det blir kyckling o romansallad o tomat till min bowl idag.. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons