Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Karin Axelsson Fitness & Hälsa

Den här veckan har har varit lite tröttare än vanligt, något jag framför allt känner av på morgonen när jag ska gå upp. Jag har försökt prioritera sömnen, men känner att jag kommer må väldigt gott av att få sova lite längre än vanligt imorgon lördag. Att vi var lediga i tisdags på 1:a maj gjorde gott för mig, men jag hade nog behövt vila lite mer då istället för att gå upp i ottan och köra på med projekt och fix hela dagen.

Jag ska verkligen inte klaga för den här veckan har verkligen levererat och får jag bara lite mer sömn en natt nu så kommer allt vara frid och fröjd igen. Här kommer det bästa från min vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Nu när björkar och andra träd och buskar börjar slå ut är det fantastiskt vackert. Jag njuter av varje stund utomhus och förutom att glädjas åt allt det spirande gröna så tar jag mig till Kungsträdgården så ofta som möjligt för att insupa det rosa, magiska där. När jag var där i måndags morse och tränade ett styrkepass vid en av parkbänkarna där fick jag mig helt klart veckans vackraste träningspass. Återkommer med ett inlägg om det för det var magiskt!

Veckans mysigaste:

I onsdags kväll kom mina fina vänner som jag gick samma gymnasieklass med hem till mig på middag. Nu var det alldeles för länge sedan vi sågs sist och det var så härligt att få några timmar ihop. Vänner är så värdefullt att ha och jag slås av det varje gång jag umgås med de som är mina vänner. Kvällens meny var också lyckad vad det verkade. Jag bjöd på denna vegetariska gryta samt fruktsallad med glass och grädde till efterrätt.

Veckans träning:

Måndag: Ett magiskt styrkepass under körsbärsträden i Kungsträdgården

Tisdag: Löpning hemma på morgonen. Det blev dryga halvmilen i duggregn

Onsdag: Löpning en halvmil på lunchen (bilden ovan visar hur det såg ut denna soliga, fina löprunda längs md Karlbergskanalen)

Torsdag: Cirkelträning med kollegorna. Vi körde i par på varje station denna gång. Blev både roligt och super jobbigt!

Fredag: Planen är att springa en halvmil på lunchen även denna dag.

Veckans mest intressanta:

Lyssnade på avsnittet med Efva Attling i Framgångspodden. Vilken intressant, driven och extremt optimistisk kvinna!

Veckans boost:

Att jag tog tag i projektet att tvätta alla fönster i vårt kök och vardagsrum i tisdags. Det är tio fönster, vilket tog  sin lilla tid, men så härligt när det var gjort!

Middagen med vännerna i onsdags var såklart också en boost liksom middagen med mitt team igår på Ramblas. Vilken vecka!

Veckans godaste:

Måste säga att gårdagens tapas på Ramblas är veckans godaste hittills.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om körsbärsträden i Kungsträdgården.

Karin Axelsson Fitness & Hälsa

Vad jag ser fram emot i helgen:

Imorgon ska vi åka väg med Mustangen på en bilträff söder om stan. På söndag blir det mest trädgårdsfix och trädgårdshäng!

Njut av din fredag och helg!

2 kommentarer

  1. Våren är magisk… Luften är full av syre o det luktar gott vare sig det regnar eller är sol.. Det enda negativa är all denna blåst vi får dras med..

Lämna en kommentar

Annons
Annons