Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Veckans bästa med karin axelsson

Maj är en månad med mycket aktiviteter för många av oss. Det är fester och avslutningar samtidigt som det fortfarande är högsäsong på jobbet. Även om allt detta är roligt gäller det att inte ta på sig för mycket eller göra mer än man orkar. Den där balansen liksom.

Min vecka har varit fylld med en massa grejer. Härligt och kul, men jag kommer se till att ta det lite lugnt delvis i helgen för att hämta ikapp på energikontot. Här kommer det bästa från denna vecka!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Naturen är magisk! Igår när jag promenerade hem från tåget passade jag på att fota de blommade buskarna och träden. Kommer med all sannolikhet i ett inlägg framöver. Jag vill liksom försöka spara och kapsla in allt det vackra på något sätt.

Veckans mysigaste:

Barnen ser fram emot det snart stundande sommarlovet och för Smillas del börjar det redan på måndag då mannen kommer ta ut en hel del föräldraledighet denna sommar. Det är härligt att se hur mycket de älskar att sommaren är här nu, att de kan springa runt i vattenspridaren, plocka blommor och leka utomhus tills läggdags.

Veckans bästa med karin axelsson

Veckans träning:

Måndag: Innebandy!

Tisdag: Jag gick upp 04.20 för att åka på jobbresa hela dagen. Kom hem vid 19 och då var det grill- och arbetskväll i samfälligheten. Så enda “träningen” den här dagen blev att gräva upp grästuvor i lekparken i samband med att vi gjorde fint där.

Onsdag: Jag var på ett grymt roligt träningspass med Mårten Nylén. Upplägger var SMART-träning, vilket är en del av hans föreläsningsturné “Tänk om tänk om”.

Torsdag: När jag höll crossfitpasset igår hämtade jag inspiration från Mårtens upplägg. Det blev riktigt jobbigt och riktigt kul!

Fredag: Idag åker jag på konferens till Skavsjöholm med jobbet i dagarna två. Som aktiviteter där väntar en Mästarnas mästare och kajakpolo. Jag hoppas på att hinna ta en löprunda också i det fina området där vi ska vara!

Veckans mest intressanta:

Det har varit mycket intressanta/roliga saker på jobbet den här veckan, vilket toppades med SEO-Snack igår. Men gissningsvis kommer helgens konferens bli än mer intressant. Eftersom jag vet agendan har jag det på känn!

Veckans boost:

Jag klippte och slingade håret i slutet av förra veckan och nu när det har fått “lägga sig” lite känner jag mig nöjd. Håret har blivit några nyanser ljusare och det gillar jag!

Veckans bästa med karin axelsson

Veckans godaste:

Kommer antagligen bli allt det vi ska äta och njuta av på Skavsjöholm i helgen.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt inlägg om recept för rabarberdesserter har lästs mest.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Konferensen såklart, men också att komma hem till familjen på lördag eftermiddag. På söndag ska vi iväg med MustangenGärdesloppet – Prins Bertils Memorial på Djurgården. Det blir härligt!

Fina ni, njut av er fredag och helg!

2 kommentarer

  1. Härlig vecka, men lite stressad.. 🙂

    Jag har göteborgsvarvet i morrn.. håll tummarna, snälla!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons