Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

sommar i trädgården

Åh, vilken vecka! Det är full sommar, människor jag möter verkar glada och jag är full av energi. Underbart!

Här får du det bästa från min vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Visst är den fin, vår spireahäck just nu? Jag älskar verkligen vår trädgård så som den ser ut just nu. Sedan vi flyttade in i huset för sju år sedan och tomten enbart bestod av lera har vi lyckats anlägga en lummig och ljuvligt fin trädgård. Mycket är mannens förtjänst, men jag har gjort en del också. Att själva ha skapat allt detta fina är magiskt!

Veckans mysigaste:

Kvällarna hemma är så ljuvliga just nu. Jag har lyxen att komma hem till lagad mat då mannen är försäldraledig med Smilla. Vi äter middagen ute i trädgården och sedan går jag gärna ett varv ute på tomten. Tar in allt, njuter av allt det fina och känner tacksamhet. Barnen springer runt på sina somriga myggbitna ben och det doftar ljuvligt av syrén. Alltså, åh!!!

sommar i trädgården

Veckans träning:

Måndag: Innebandy!!!

Tisdag: Jag lämnade av väskor på kontoret och sprang bort till utegymmet vid Karlbergskanalen. Körde ett mixat styrkepass för överkroppen och sprang sedan tillbaka.

Onsdag: Löpning hemma på morgonen. Det blev 40 minuters löpning inklusive 10 backintervaller.

Torsdag: Crossfit med kollegorna. Körde slut på mig som vanligt!

Fredag: En lite lugnare träningsdag då jag inledde denna dag med en powerwalk på en halvtimme och sedan körde ett kombinerat yoga- och styrkepass i trädgården. Att rulla ut yogamattan medan solen letade sig in bakom träden i skogen var magiskt!

Veckans mest intressanta:

Lyssnade till Joakim Jardenberg tidigare i veckan när jag var på chefnätverksträff. Han pratade om internet och jag fick med mig en del bra insikter.

sommar i trädgården

Veckans boost:

Det är så mycket som har boostat mig den här veckan så det är svårt att välja. Men den presslunch jag var på i onsdags med Tropicana och PF-Fia var väldigt mycket en boost. Bra snack om hälsa och en god lunch ute med härliga influencers. Vem blir inte boostad av det?!!

Veckans godaste:

Mannen gjorde våfflor häromdagen. Jag åt dem med keso, banan och bär samt en klick vispad grädde. Så galet gott!

sommar i trädgården

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om jordgubbar och nyttiga recept med det ljuvliga bäret.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag ska plantera ut basilika och hänga massor i trädgården. Är sugen på att baka något riktigt smaskigt, som en saftig morotskaka eller en cheesecake. Tipsa mig gärna om recept på något gott om du har?!! I övrigt blir det att vara med familjen, få iväg sonen på kalas och njuta av sommaren.

Hoppas att du får njuta av din fredag och helg!

2 kommentarer

  1. Veckans bästa!! Jag har inte tagit bilen till jobbet en enda dag!! Men det känns i ändalykten….. Att jag cyklat mer än vanligt..

    O veckans träning har varit mindre än vanligt, två morgonpass löpning ons o idag , o kroppen börjar att gilla det, magisk känsla.

    Idag vaknade jag av mig själv 5,30, drog en espresso o sen 6km löpning, hem o då ligger 9åringen redan vaken i soffan o chillar, han får frukost i soffan o jag duschar tar en kaffe till o ett glas rödbetsjuice o sen cyklar vi mot skolan o jag sen mot jobbet, känslan är nära på lyrisk i min kropp nu, men väldigt hungrig, 9 har vi fredagsfrulle!! Mums o sen har jag lunchdate på ett mysigt ställer… Så denna dagen känns som en bra dag!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons