Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

En getaway till Uppsala

Uppsala

Förra helgen packade vi in oss i bilen på lördagen efter lunch och åkte till Uppsala. En timme senare var vi där och vi kunde kliva ut i en strålande solig stad. Vi skulle spendera ett dygn i denna fina lilla stad och började med att gå till den Engelska parken. Barnen ville såklart till Pelle Svanslös park där och vi vuxna tyckte också att det var helt okej att spendera en dryg timme där i den lummiga parken.

Här kommer bilder från vår getaway förra helgen till Uppsala.

Uppsala

Uppsala

Vi hade bokat en natt på ett hotell i utkanten av staden. Efter lek i parken åkte vi dit för att checka in.

Vi stannade inte länge på rummet efter incheckningen eftersom vi alla ville ut i det fina vädret igen.

Vi parkerade bilen inne i staden, vid Fyrisån, och gick för att köpa glass. Vad somrigt och härligt det var att sitta i eftermiddagssolen och äta glass!

Uppsala

Sedan följde promenad i staden, bland annat runt slottet.

Uppsala

Vi gick i lagom snabbt tempo och barnen orkade gå ganska långt utan att klaga.

Uppsala

Uppsala

Det började närma sig middagstid och vi siktade in oss på att hitta en restaurang för kvällen. Detta tog sin lilla tid dock. Det var inte bara vi som ville njuta av den soliga, fina lördagskvällen i Uppsala.

laxsallad

Vi hittade till slut till en restaurang intill ån där de serverade bra mat och hade plats för oss. Jag beställde en sallad med lax. Så god!

Uppsala

Uppsala

Sedan promenerade vi i den fina kvällen, bort till bilen och åkte till hotellet.

Att åka iväg ett dygn på det här sättet ger så mycket. Vi fick kvalitetstid tillsammans och det kändes som att vi plötsligt hade semester, vilket gjorde att vi kunde koppla av på ett helt annat sätt än hemma. Tack Uppsala för ett fint dygn!

Lämna en kommentar

Annons
Annons