Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Löpning fem dagar i rad

Karin framför havet i Lysekil

Förra sommaren fick jag för mig att jag skulle springa sju dagar i rad, vilket jag också gjorde. Här kan ni läsa om det när jag var halvvägs inne i den sju dagar långa perioden. Totalt dessa sju dagar sprang jag 53 kilometer och det utan att tycka att det har varit direkt ansträngande. Vilken härlig känsla det var!

Igår när jag funderade på hur jag skulle träna denna vecka kom jag på att jag kunde ju göra något likt det igen. Så planen för denna vecka är att jag ska springa fem dagar i rad!

Karin Axelsson Fitness & Hälsa

Stranden i Lejondal

Jag ser fram emot springpasset på fredag, Midsommarafton, när jag tänker kombinera löpningen med ett dopp i sjön. Men innan dess ska jag alltså springa fyra andra pass.

Veckans upplägg för löpningen:

  • Igår sprang jag veckans första pass längs med Karlbergskanalen intill jobbet. Det blev en sträcka på 5 kilometer där jag stannade till tre gånger för att göra smala armhävningar. Kul med några styrkestopp!
  • Alldeles nyss transportsprang jag till nästa tågstation. Den sträckan är ca 8 kilometer och det fungerade hur bra som helst med ryggsäcken på ryggen.
  • Imorgon kommer bli liknande löppass som på måndagen.
  • Torsdag kommer sannolikt bli likt dagens transportlöpning.
  • Och på fredag kör jag spring, bad och spring

Ah, vilken vecka!

Karin framför havet i Lysekil

Så här glad var jag i somras när jag sprang i Lysekil. Det bästa med löpningen är att den går att göra var som helst och när som helst!

3 kommentarer

  1. Härligt. Funderar på att prova på nån gång.. Brukar köra varannan dag på semestern. o promenad varannan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons