Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Ord som jag behövde

yoga som mobility training

Det är så viktigt vad man väljer att fylla sig själv med för slags intryck. Idag kan vi påverka det till stor del själva. För egen del jobbar jag dagligen med att sortera ut sådant som påverkar mig negativt och försöker plocka in sådant som boostar mig och påverkar mig positivt.

En enkel sak är att se till att avfölja konton i sina sociala medieflöden som påverkar negativt. Där kan man behöva rannsaka sig själv och fundera på vad man mår bra av att låta sig inspireras av och vad man mår dåligt av. Sådant som boostar mig när jag scrollar mitt Instagram- eller Facebookflöde är vackra naturbilder, träningsbilder där fokus ligger på glädjen i att träna och inte att det ger stora muskler eller smala midjor, glada människor där glädjen känns äkta och härliga matbilder som jag kan inspireras till att göra själv laga. Det finns många olika sorters bilder och filmer som inte ger mig en bra känsla, som gör att jag känner mig otillräcklig eller får höga prestationskrav på mig själv. Så fort jag ser något sådant i mitt flöde väljer jag att avfölja.

What consumes your mind controls your life

När jag igår av olika anledningar fick en del negativa tankar försökte jag hitta till positiv inspiration genom att söka bland olika citat. Efter att ha hittat till några stycken bestämde jag mig för att fylla på med ett gäng positiva tankar istället och det fungerade.

Positive minds find opportunity in everything

Jag hade kvar den inställningen idag när jag sprang hela vägen till tågstationen ca sju kilometer bort. Jag är normalt sett ett optimist, men kan som vem som helst få mina dippar ibland. Men att analysera och grotta ner sig i det negativa under en längre stund leder sällan till något bra. Så med de här citaten letar jag fram till allt det positiva igen och väljer att se de utmaningar jag har framåt som möjligheter istället!

Today is a good day

Karin - yoga i trädgården

Låt oss skaffa oss en bra dag idag, både du och jag! All kärlek till er som läser. Lägg fokus på att skaffa dig en bra dag, du med!

Citatbild från etsy.com

Lämna en kommentar

Annons
Annons