Färska bär som blåbär, hallon och jordgubbar ger verkligen sommaren en extra guldkant. Jag kan frossa av dem i mängder och till (nästan) allt. Bland det godaste är att strö färska bär över frukostfilen eller som här på kvargen och keson.
Sommarfrukost
Att äta kvargen, keson, blåbären och hallonen tillsammans med en krispig granola är alldeles fantastiskt gott. Såklart äter jag detta helst ute i sommarvädret!
På vardagarna brukar jag inte hinna med så här fina frukostar. Det blir oftast två kokta ägg i farten istället. Då är det extra gott att äta frukostar som denna när jag är ledig, på helgerna eller på sommarsemestern. Men för att få chansen att äta måltider likt denna ännu mer så brukar mina mellanmål eller kvällsmål kunna se ut på detta vis. En skål med bär, keso, kvarg och granola likt denna på kvällskvisten – det är inte fel det!
Pimpa din frukost, mellanmål eller kvällsgott med en fin blombukett och njut av denna härliga tid!
Jag ska njuta mängder av svenska bär i sommar. Så det så!