Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Från Stockholms tak

Från Stockholms tak på Urban deli

Jag gissar att alla ni som bor i Stockholm håller med om att det är härligt med de olika restauranger och serveringar som har ploppat upp på taken på senaste tiden? Att äta, dricka och umgås uppe på en takås med utsikt över större delen av staden är något som ger en alldeles extra fin upplevelse.

Nyligen var jag uppe på taket på Urban Deli för första gången och här kommer några bilder från min upplevelse av Takpark by Urban Deli.

Från Stockholms tak på Urban deli

Takpark by Urban Deli

De har verkligen inrett det fint där uppe på taket. Känslan är sommar, strandhäng och semester när man går  på plankorna. Där finns gott om utrymme för att mingla och hänga runt. Och hela tiden har man en vidunderlig utsikt över Stockholm.

Från Stockholms tak på Urban deli

Från Stockholms tak på Urban deli

När jag var på taket senast var det en solig och varm dag. Himlen var klarblå och det gick att se långt bort över hustaken.

Från Stockholms tak på Urban deli

Det är en cool känsla att umgås på ett tak och kunna blicka ut över staden.

Foodie mellanmål

Foodie mellanmål

I samband med att jag var där hade Veg of Lund en pressträff för sin nya mellanmålsdricka My Foodie. Jag fick med mig ett gäng och har nu bra mellanmål i kylen på jobbet att ta till när det kurrar till i magen.

Foodie mellanmål

Tanken med My Foodie är att det enkelt och smidigt ska gå att fylla på med bra energi när det behövs. Den är gjord på bär, rapsolja och potatis och innehåller inga onödiga tillsatser. En flaska ger ca 50% av det dagliga behovet av Omega-3 och den är super god. Ett bra mellanmål, helt enkelt!

2 kommentarer

  1. Det blir lite karlsson på taket känsla när man kommer upp på taknivå..

    FLASKORNA!! Så fina!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons