Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Vilken vecka! Intensivt och full fart på jobbet och sedan en härlig midsommarhelg. Här kommer veckans bästa.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Vår midsommarafton var fin. Vackrast den dagen var nog barnen med blommor i håret/på kepsen. Annars är jasminbusken, som står i full blom vid vår stenaltan, något alldeles extra vacker just nu!

Veckans mysigaste:

Det är verkligen skönt att få en extra lång helg denna vecka och desto mer familjetid. Ska bli härligt att checka ut på semester omen vecka och få hänga med dem 24/7!

Veckans träning:

Som ni kanske läste för några dagar sedan så var min plan för denna vecka att satsa på löpning och springa fem löppass. Planen var egentligen att springa måndag till fredag, men när jag vaknade på midsommarafton kände jag att kroppen behövde vila så jag flyttade fredagens löpning till lördagen. I och med gårdagens löppass kunde jag checka av fem löppass för denna vecka. Nice!

Måndag: Löpning längs med Karlbergskanalen inkl några styrkestopp på bryggor, fem kilometer.

Tisdag: Transportlöpning till stationen, 8 kilometer

Onsdag: Löpning längs med Karlbergskanalen inkl några styrkestopp på bryggor, fem kilometer.

Torsdag: Transportlöpning till stationen, 7 kilometer

Fredag: Vila

Lördag: Löpning till sjön och tillbaka, 7,5 kilometer. (Pausade en stund vid sjön och fotade bilderna som ni ser i inlägget.)

Veckans mest spännande:

Detta Fotbolls-VM är ju verkligen en rysare. Jag hade inga höga förhoppningar inför Sveriges match mot Tyskland igår, men när de inledde med 1-0 fanns det ju en chans. Så synd att de inte lyckades hålla oavgjort i alla fall!

Veckans boost:

All löpning!

Veckans godaste:

Jag gjorde en väldigt fin och också god pannkakstårta till middag igår. Vi åt den med svenska flaggan och sommarblommor på bordet ute trädgården och tänkte att det skulle hjälpa oss att vinna mot Tyskland. Men dess godhet till trots så hjälpte inte det… Lovar att jag kommer dela med mig av det receptet framöver i alla fall. För det var den godaste pannkakstårtan om du frågar mig!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Ni gillade visst att läsa om mina löparplaner denna vecka för det inlägget fick flest läsare.

Vad jag njuter av i helgen:

Vi hänger runt och har det bra här hemma. Utöver det har vi börjat att bygga på det utegym som vi ska ha på tomten, precis intill skogskanten. Idag kommer vi åka på någon slags utflykt också, har vi tänkt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons