Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Keso och ljuvliga skogsbär

Keso, blåbär och hallon till frukost

Skogsbär, som hallon och blåbär, är väl ändå bland det godaste som finns. Jag njuter det gärna tillsammans med keso och som här kombinerat med nötter och frökex. Så god frukost!

Keso, blåbär och hallon till frukost

Ni som har följt mig ett tag vet säkert att vi har en skog full med blåbärsris precis intill vår tomt. Vid den här tiden på året brukar vi normalt sett gå flera vändor i vändor i vår skog för att plocka blåbär, men i år finns det inte så mycket av de blåa bären. Det har varit en alldeles för torr sommar, men om vi har tur kanske det kommer fler blåbär lite längre fram i sommar?

Keso, blåbär och hallon till frukost

Vildhallon plockade barnen senast igår. Det har vi en del av intill tomten och av de som de hittade fanns det en hel del som var goda. Lyckan att få njuta av egenplockade hallon!

Keso, blåbär och hallon till frukost

Jag dukar gärna fram en sådan här frukost vilken dag i veckan som helst. Knaprigt frökex med ett täcke av keso och sedan toppat med färska skogsbär samt nötter och frön. Ser det inte ljuvligt ut?!!

4 kommentarer

  1. Här är det galet ”dåliga” frukostar just nu.. nybakta frallor, Samoa Yoggi osv… blandar i alla fall upp med ägg o tänker att jag kommer snart att göra vad som helst för min varma gröt igen..

Lämna en kommentar

Annons
Annons