Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Yoga vid lagunen

Yoga på en strand i Norge

Vi kom hit till Åndalsnes i Norge för fyra dagar sedan och imorgon bitti åker vi vidare. Platsen här är magiskt vacker, som ett paradis, och jag lovar att återkomma till det då jag har många fina bilder att dela med mig av.

Som jag skrev om härom dagen så är jag inne i en piggare fas av min semester där så gott som varje dag inleds med träning. Det finns fina vägar att springa på här så antingen gör jag det eller så tränar jag styrka i utegymmet eller med gummiband. Eller så gör jag som igår morse: tränar yoga på stranden.

Yoga på en strand i Norge

Min morgon igår inleddes med en kortare promenad och sedan ett stopp här. Där på stranden, precis intill bron, höll jag till en halvtimme och körde en kombination av yoga och styrkeövningar. Skorna behöll jag på då det var blött i marken och någon yogamatta hade jag inte. Men det fungerade ändå!

Yoga på en strand i Norge

Yoga på en strand i Norge

Utsikten kunde jag inte klaga på alls, som ni förstår!

Yoga på en strand i Norge

Det hördes lite ljud från bilvägen och fåglarna kvittrade, men i övrigt var det tyst och skönt. Det var bara jag där och jag njöt av min egna lilla stund.

Yoga på en strand i Norge

Tacksam till att få vara i en så fin miljö.

Yoga på en strand i Norge

Vad jag gör här ovan vet jag inte…?!!

Yoga på en strand i Norge

Jag omfamnade denna morgon allt jag kunde. Senare denna dag åkte vi Trollstigen och bort till Geiranger. Trots alla moln kunde vi se en hel del och oj, vad vackert det var!

Norge är verkligen fantastiskt fint och att yoga vid en lagun som jag gjorde kan jag verkligen rekommendera er alla att göra!

3 kommentarer

  1. Norge är otroligt vacker. För ca två år sedan var vi också i Geiranger och det är hänförande vackert. Dagen vi var på Trollstigen regnade det så vi fick tyvärr inte den utsikt vi hoppats på men vackert var det ändå. Njut av vacker natur.
    Ha en fin dag

    Kramar
    Lene

Lämna en kommentar

Annons
Annons