Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Blommiga klänningar till bra pris

Blommig byxdress från Indiska

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den här sommaren har jag använt blommiga klänningar, jumpsuits och byxdressar som aldrig förr. Jag älskar alla glada färger och mönster som finns att välja på och kan inte få nog! Fastän vi är på väg att gå in i hösten kommer jag fortsätta att använda blommigt och klänning så ofta som möjligt.

Den blommiga byxdress som jag har på mig på bilderna här är en riktig favorit och kommer från Indiska. Jag har den både som byxdress och klänning. Tror dock tyvärr inte att den finns kvar att köpa längre.

Blommiga klänningar online

För att ge er tips och inspiration har jag plockat ihop ett kollage med fina blommiga klänningar att köpa online. Några av dem passar nu på sensommaren och några passar perfekt när hösten kommer. De flesta av dem är till riktigt bra pris dessutom. In och shoppa!

 

Blommig byxdress från Indiska

Jag har softat runt i min favorit till byxdress hela denna dag när jag och barnen har haft en skön lördag på hemmaplan. Jag är sjukt sugen på att shoppa lite mer i blommigt, men ska hålla mig från att shoppa alla tio klänningarna ovan. Satsar nog bara på 1:an, 4:an och 10:an, vilket i och för sig är en hel del. 😉

Vilken eller vilka är din favorit bland de blommiga klänningarna?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Lämna en kommentar

Annons
Annons