Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

CHiMi – sommarens bästa köp!

Chimi Eyewear Ginger - solglasögon

Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Jag har letat länge för att hitta de perfekta solglasögonen och till slut hittade jag dem. De perfekta solglasögonen fanns hos Chimi Eyewear och här får också ni kika närmare på dem. Visst är de galet snygga?!

Chimi Eyewear Ginger - solglasögon

Jag kollade runt en stund inne på ChimiEyewear.com innan jag bestämde mig. Det finns nämligen många olika modeller att välja på där. Kolla in alla snygga varianter via denna länk. Kanske även du vill shoppa någon av Chimi Eyewears snygga solglasögon?!! Själv valde jag modellen CHiMi #005 i färgen Peach.

Chimi Eyewear Ginger - solglasögon

Chimi Eyewear Ginger - solglasögon

Jag gillar att ett par solglasögon kan göra hela skillnaden för en outfit. Jag kan vara osminkad och ha på mig myskläder, men så fort jag sätter på mig brillorna så känner jag mig “dressed for success” så att säga.

Chimi Eyewear Ginger - solglasögon

Det var Karin som inspirerade mig till att klicka hem dessa snygga solbrillor. Tack för det tipset, fina vän!

Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Lämna en kommentar

Annons
Annons