Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

träning i utegym

Nu när vardagen är tillbaka är också min “Veckans bästa” tillbaka. Här kommer denna veckas version av det!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Blommorna som jag plockar in till hemmet, som de jag har på nattduksbordet i sovrummet.

Veckans mysigaste:

Efter att ha hängt med familjen konstant i fem veckor, vilket såklart har varit mysigt, är det ganska skönt att få vara borta på dagarna och sedan njuta desto mer av deras sällskap på kvällarna. Att komma hem från jobbet på kvällen och mötas av barnen som kommer springande på gatan mot mig är bland det bästa som finns!

träning i utegym

träning i utegym

träning i utegym

Veckans träning:

Även när det kommer till träningen har jag kommit tillbaka till mina rutiner igen, vilket jag verkligen gillar. Visserligen tränade jag en hel del på semestern, men det var inte på samma strukturerade nivå som jag gör till vardags.

Jag hade visserligen en dipp i torsdags och tror att den berodde på det varma och klibbiga vädret. Kände då att det var bäst att hoppa över det inplanerade träningspasset. Men i övrigt har jag varit pigg och alert!

Måndag: Jag stack ut och sprang innan jobbet. Efter uppvärmningsjogg blev det fem kilometer på tid. Måste ha lite koll på vad jag ligger på för tid eftersom jag snart ska springa Stafesten.

Tisdag: Jag körde ett styrkepass i vårt utegym innan jag åkte till jobbet. Bilderna i detta inlägg kommer från det passet. Jag inledde med chins och har nu bara liiiite, liiite kvar tills jag klarar fem strikta chins i en följd!

Onsdag: Tillsammans med tre av mina kollegor hade jag en magisk morgon på Tak. Vi var på Yoga under stjärnorna uppe på restaurangen Tak. Det var en ljuvlig timme i strålande morgonsol och välbehövliga yogapositioner. Tog ett gäng fina bilder så ett eget inlägg om detta yogapass kommer komma upp framöver. För denna yoga vill jag verkligen rekommendera!

Torsdag: På grund av en skum känsla i kroppen vilade jag från träning.

Fredag: Denna morgon ska jag springa med en kollega innan jobbet. Det blir en runda på fem kilometer längs med vattnet.

Ikväll kommer min syster över till oss och då ska vi träna ett pass tillsammans i trädgården!

Veckans intressantaste:

Jag har lyssnat på många bra poddar denna vecka. För mig blir det automatiskt så när jag tar mig till och från jobbet. Ett poddavsnitt jag vill tipsa om är Magnus Carlssons sommarprat i Sommar i P1. Han pratar mycket om vårt klimat, vår jord och vad vi gör med dem. Jag fick med mig en hel del nyttiga insikter och tips på vad jag kan göra själv för att värna om vår jord.

träning i utegym

Veckans boost:

Att få börja jobba igen har varit en boost för mig!

Veckans godaste:

Mannen hade lagat en väldigt god middag med kyckling i indiska smaker igår när jag kom hem. Älsk på Tikka Masala, helt enkelt!

träning i utegym

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget om mina ljuvliga kladdkakekakor som jag skrev igår har redan fått många besök och helt klart flest besökare denna vecka. Det fick en bra spridning när jag lade ut det i en Facebookgrupp som heter Baka. Kul att många upptäcker detta recept för kakorna är verkligen ljuvliga!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Som jag skrev kommer min syster över till oss ikväll, vilket ska bli super mysigt. Hon ska sova över och sedan vara barnvakt imorgon medan jag och mannen får en dag på tu man hand. Planen var att vi skulle åka till Sandhamn, men nu när det ser ut att bli så blåsigt kommer vi nog hålla oss på land istället.

Ha en magisk fredag och helg du som läser!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons