Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

morgonpromenad Kungsholmen Stockholm

Denna fredag har jag gått upp ännu tidigare än jag brukar och jag sitter nu med något grusiga ögon på pendeltåget, på väg in till stan. Anledningen till min tidiga uppgång är för att jag ska gå på ett Hot Mojo-pass på SATS, alltså yoga i ett närmare 40-gradigt rum. Även om jag har varit på en hel del bikramyoga-klasser tidigare så har jag aldrig varit på just denna. Är dock övertygad om att det kommer vara värt mödan att gå upp klockan fem och jag ser redan fram emot att få landa i positionerna i det varma rummet.

Innan det är dags för det tänker jag summera denna veckas bästa för er!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Under augusti månad är barnen och mannen fortfarande lediga och jag har lyxen att kunna jobba länge på kontoret samt träna hur jag vill eftersom jag varken behöver lämna eller hämta. Morgnarna har jag upplevt som vackrast denna vecka och det är för att jag har hunnit cykla en längre sträcka eller gå en promenad inne i stan innan jobbet. Jag har njutit av att få börja dagen på ett sådant sätt och om ni kikar på bilderna i detta inlägg ser ni hur vacker min morgon var igår när jag gick en promenad längs med kanalen på Kungsholmensidan.

Veckans mysigaste:

Att kolla på Allsång på Skansen med barnen är bland det mysigaste jag vet. I tisdags var det sista avsnittet för säsongen och jag satt bänkad tillsammans med Smilla. Trots att hon inte kan sångerna försöker hon sjunga med och hon kollar andäktigt under hela programtiden.

morgonpromenad Kungsholmen Stockholm

Veckans träning:

Denna vecka har jag möjligheten att få träna på SATS och jag har passat på att försöka testa så många olika klasser där som möjligt. Super kul!

Måndag: Planen var att träna en gruppträningsklass, men jag fick inte plats och styrketränade då själv istället. På 40 minuter rev jag av en mängd styrkeövningar för rygg, bröst, axlar och armar.

Tisdag: Jag sprang en runda på hemmaplan innan jobbet. Det blev 5 kilometer där jag utmanade mig själv att springa mitt snabbaste. Om en vecka är det Stafesten!

Onsdag: Jag gick på passet MA CircuitSATS tillsammans med en kollega. Oj, vad den klassen är jobbig, men samtidigt super rolig och grymt effektiv!

Torsdag: Om MA Circuit var jobbigt så var boxningsklassen jag och samma kollega var med på dagen efter 100 resor värre. Det var nog faktiskt det jobbigaste jag någonsin har gjort och jag förstår nu varför kampsportsträning är så bra träning.

Fredag: Idag blir det alltså Hot Mojo, yoga i 40-gradig värme!

Veckans mest spännande:

Älskar att allt drar igång på jobbet igen. Det kommer bli en grym höst där!

morgonpromenad Kungsholmen Stockholm

morgonpromenad Kungsholmen Stockholm

Veckans boost:

Mina morgnar med egentid och rörelse i ett lugnare tempo har varit som balsam för själen!

Veckans godaste:

Det får bli något som jag kommer äta till helgen, det vill säga mina glass-sandwiches. Om du har missat det receptet måste du klicka in via länken och kika!

morgonpromenad Kungsholmen Stockholm

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget om hur vi byggde vårt utegym har fått hur många visningar som helst. Kul att så många av er är intresserade av det och jag hoppas att några av er har fått inspiration till att göra något liknande själva!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Mannen och jag hade en egendag i lördags och åkte då till Strängnäs. I helgen som kommer tänkte vi åka dit igen och då tillsammans med barnen samt även besöka Mariefred. Älskar de platserna!

Ha nu en magisk fredag och en ljuvlig helg!! Ta hand om dig och varandra!

1 kommentar

  1. magiska bilder!! vilket vackert land vi har. Nu behöver jag ett råd.. tror jag har frågat förr.. Jag skulle vilja köra ett löpprogram på tre ggr i veckan men vill även kunna spela min innebandy som strax drar igång o gärna ett pass med bodypump i veckan. är det dömt att misslyckas?

Lämna en kommentar

Annons
Annons