Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

soluppgång

Wow, vilken vecka! När jag reflekterar över denna vecka, vad jag har gjort och vad jag kommer att göra så sticker den ut som lite extra härlig. Just nu är fredags-feelingen på topp och jag ser fram emot en härlig dag. Jag och teamet kommer nämligen ha Kick-off hela dagen!

Här kommer det bästa av allt det härliga från denna vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Första bilden visar den vackra morgonen i måndags när jag cyklade till stationen. När jag sneglade bakom axeln såg jag den vackraste av morgnar bakom mig. Längre ner i inlägget ser du bilden i sin fullhet och dessutom gårdagens vackra morgon med en mäktig himmel och en sol som vittnade om en bra dag.

Frukost på Pom och Flora

Veckans mysigaste:

I måndags morse mötte jag upp med syster Hanna vid Pom & Flora på Odengatan. Det var hennes födelsedag och det firade vi med en ljuvlig frukost och värdefull systertid. Magisk start på veckan!

Träning hemma

träning

Veckans träning:

Som jag skrev igår är jag nu, i och med att mannen har börjat jobba igen, igång med vardagsrutinerna på riktigt. Vi delar åter på lämningar och hämtningar och de dagar som jag har det ansvaret behöver jag klämma in träningen tidigt på morgonen innan jag väcker barnen. Jag är därmed tillbaka till träningspass på vardagsrumsgolvet!

Måndag: Jag stack ut och sprang en runda på lunchen. Det blev den 5 km-runda som det brukar bli när jag utgår från kontoret och jag fick njuta av härligt frisk löpning längs med Karlbergskanalen.

Tisdag: Styrketräning med kettlebells och gummiband hemma på vardagsrumsgolvet.

Onsdag: Ännu ett morgonpass hemma i vardagrummet. Denna gång en mix av styrkeövningar med egen kroppsvikt och en hel del pulsövningar.

Torsdag: Crossfit med bland annat utfall och jägarvila som övningar.

Fredag: Denna morgon kommer jag och teamet gå på en boxningsklass, skräddarsydd för oss. Det blir startskottet på vår Kick-off och jag ser fram emot massor av energi!

Veckans mest intressantaste:

Jag har lyssnat på en del gamla avsnitt av Alexander Pärleros podd Framgångspodden. Trots att jag har hört de flesta avsnitt tidigare så är de värda att lyssna på igen. Personerna han intervjuar har så mycket klokt att säga och jag har fått nygamla insikter av att lyssna på kloka ord från bland andra Kay Pollack, Anders Hansen, Kjell Enhager och Mårten Nylén.

blommor

Veckans boost:

Att få en frukoststund med syster som start på veckan var magiskt och gav mig en härlig boost!

Veckans godaste:

Såklart frukosten på Pom & Flora, men annars dessa nyttiga chokladbollar som jag gjorde i veckan.

soluppgång

soluppgång

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om mina älskade vardagsrutiner.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Helgen kommer inledas med att jag och teamet lagar indisk mat hemma hos en av oss. Det kommer garanterat bli ett härligt avslut på vår Kick-off och en trevlig inledning av helgen. Imorgon blir det mest hemmahäng och på söndag ska hela familjen på Bockholmen-festivalen samt hem till min syster och fira hennes födelsedag. Kan inte bli annat än bra, känner jag!

Njut av din fredag och helg!! Vore kul att höra vad du ska göra i helgen så berätta gärna!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons