Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Vår utflykt till Kretsloppshuset

Kretsloppshuset

Hösten har kommit på allvar och ändå har jag fortfarande mycket att dela med mig av från sommarens resor och utflykter. En utflykt som vi gjorde när vi var i Åre var till Kretsloppshuset i Mörsil, en fin gård med en ljuvlig trädgård och en trevlig restaurang. Här kommer ett gäng bilder därifrån.

Kretsloppshuset

Kretsloppshuset i Mörsil

Visst är det starkt gula huset fint? Jag skulle aldrig själv välja en så skarp färg på mitt egna hus, men här tycker jag att det passar bra. När man kommer fram till denna plats får man en härlig energikick av färgen och allt det fina runtomkring.

Kretsloppshuset

Vi åkte dit en förmiddag och som nästan varje dag denna sommar var det en varm sådan. Barnen tyckte det var spännande att upptäcka vad gården hade att erbjuda. På baksidan av huset fanns ett växthus och ett gäng höns spatserade runt i sitt hönshus.

Vi vuxna tyckte att det var härligt att gå runt och njuta av allt det fina i trädgården.

Kretsloppshuset

Att gå runt i andras trädgårdar är en så härlig inspirationskälla. Jag gillade denna klätterros, som både doftade ljuvligt och var underbart vacker.

Kretsloppshuset

Lillasyster tyckte också att denna blomma var fin.

Kretsloppshuset

Men plötsligt hade hon bråttom iväg i en kurragömmalek!

Kretsloppshuset

Om du befinner i Åre med omnejd tycker jag verkligen att du ska besöka Kretsloppshuset. Tajma gärna in lunchtid eller fikadags för restaurangen där har ett grymt utbud.

Här hittar du till Kretsloppshuset.

Lämna en kommentar

Annons
Annons