Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

När hösten kommer blir jag sugen på en mustig köttgryta

kottgryta-recept-1

På ett sätt känns det inte riktigt som höst än. Det är fortfarande så pass varmt att jag kan gå med kjol och kortärmat till jobbet och träden är ännu mestadels gröna. Men i och med att jag vet att den är på ingång så vill jag tipsa om den godaste köttgryta jag vet, en gryta passar ypperligt att äta när höstmörkret kryper närmare och det blåser kallt utanför dörren.

kottgryta-recept-2

Här har ni den; min godaste köttgryta, gjord på nötkött. Klicka in via länken om du vill läsa mer om den! Hemligheten med en sådan här gryta är att den får puttra länge på spisen, så länge så att alla smaker verkligen går ihop med varandra och köttet blir riktigt mört.

kottgryta-recept-1

Om du vill laga något gott i helgen då är denna köttgryta mitt tips! Är du vegetarian skulle jag byta ut köttet mot mer rotfrukter istället.

När jag lagar den här typen av långkok brukar jag använda vår Crock-Pot. Med den går det super smidigt att låta grytan puttra på medan du gör andra saker. Du kan till och med vara hemifrån en hel dag medan maten lagar sig själv under tiden. Här hittar du hela receptet på denna magiska köttgryta, tillagad i Crock-Pot. Om du inte redan har det rekommenderar jag starkt att skaffa en slowcooker, som denna. Så smart och smidigt!

kottgryta-recept-4

Vad säger ni, blir inte också ni sugna på en mustig höstgryta?

Lämna en kommentar

Annons
Annons