Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

morgonljus

Det var bara igår jag fyllde år, men det känns som att jag fyller år hela den här veckan. Jag har redan blivit firad ett antal gånger och till helgen blir det ännu mer. När det är en sådan här boost att fylla 39 år undrar jag hur det kommer bli nästa år när jag fyller jämnt?!!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

I tisdags morse när jag ställde klockan på 05.00 och promenerade hela vägen till stationen hade jag ett magiskt moment. Kolla på fotot nedanför och den stora fullmåne som ledde vägen för mig till stationen så förstår du nog!

Veckans mysigaste:

Uppvaktandet av familjen igår kväll var såklart det mysigaste! Den finaste presenten var ett kryddställ som barnen hade hjälpt till att göra tillsammans med mannen. De hade båda både borrat och sågat och resultatet var jätte fint! Deras tanke är att vi ska ha kryddstället i husvagnen och jag är så imponerad av att de har smugit med detta den senaste tiden utan att råka försäga sig till mig!

måne i morgonljuset

Veckans träning:

Måndag: Innebandyn i måndags var galet rolig!

Tisdag: Det blev powerwalks på över timmen totalt

Onsdag: Jag sprang en runda i ösregn på morgonen. Blev inte mer än dryga tre kilometer, som jag avslutade med några gummibandsövningar hemma.

Torsdag: Crossfit med kollegor. Den här gången körde vi hinderbana. Så kul!

Fredag: Jag inledde denna dag med yoga hemma samt några övningar med kettlebell.

Veckans intressantaste:

Senaste avsnittet av Sökpodden, som släpptes igår.

frukostbowl på Non Solo Bar

frukostbowl på Non Solo Bar

Veckans boost:

Att jag har blivit firad så mycket, såklart! Eftersom min syster är bortrest just nu firade hon mig i förskott för några dagar sedan. Hon bjöd på caféfrukost och uppvaktade med presenter. Och så fick vi en härlig stund med systersnack. Ljuvligt!

Veckans godaste:

Den Bowl som jag åt till frukost på Non Solo Bar, där jag och syster var när hon firade mig, var magiskt god. Ni ser bilder på den ovan och det var en vegansk variant, toppad med frukt, bär och nötsmör. Mums!

blommor i vas

blommor i vas

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget om vår äppelskörd har lästs av flest.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det blir en härlig hemmahelg med Smillas danslektion, tårtbakning, familj och vänner som kommer på födelsedagsfika och på söndag tar vi förmodligen en tur med Mustangen.

Hoppas att du får njuta av både din fredag och helgen!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons