Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Om att fylla 39 år

Tårta och ljus på min 39-åriga födelsedag

Sedan en vecka tillbaka är jag 39 år och här kommer några bilder från mitt födelsedagsfirande i helgen. Nu är det bara ett år kvar till 40 och frågan blir naturlig att ställa:

Har jag någon 40-årskris?

Nej, det har jag verkligen inte. Nog för att jag inte vill att livet här på jorden ska ta slut, men jag känner ändå att min bästa tid är nu och ju äldre jag blir desto mer tacksam, trygg och lycklig är jag.

Åldern är bara en siffra och man är bara så gammal som man känner sig, eller hur?!!

Tårta och ljus på min 39-åriga födelsedag

Vi hade inte så många som 39 ljus hemma så jag plockade fram de vi hade och satte i äppelmuffinsen. Det blev åtta stycken och riktigt så ung känner jag mig visserligen inte. Men om jag inte tittade på mitt pass eller körkort skulle jag lätt tro att jag fortfarande är 32. Typ.

Tårta och ljus på min 39-åriga födelsedag

Tårta och ljus på min 39-åriga födelsedag

Jag tror fullt ut på att leva i nuet och njuta av den tid som är just nu. Nog för att jag på ett sätt vill stoppa tiden så vet jag att det kommer komma perioder framåt som jag kommer uppskatta när de väl kommer, men att nu är nu och det är det jag vill fokusera på.

Att vara 39 år för mig just nu innebär en tid i livet som är hektisk och intensiv, men också oerhört givande och fylld med kärlek och glädje. Barnen är inne i roliga åldrar där vi har mycket utbyte av varandra och stunderna med familjen är de bästa. Jag har ett jobb som jag älskar och en kropp som orkar vara igång. Det jag inte hinner med så mycket som jag skulle vilja är att umgås med vännerna, men när jag väl gör det uppskattar jag det så mycket att det ändå väger över.

Oavsett hur gammal jag blir kommer jag jobba för att hålla min fysiska form i ett yngre skick än vad den egentligen är. Jag har inte gjort något test, men skulle tro att min kropp just nu snarare har åldern 30 än 40 år och det är precis så jag vill ha det. Jag vill orka hålla igång och vara aktiv så länge som det är möjligt. För det ger så mycket glädje att kunna göra det!

Jag är alltså 39 och i mina bästa år just nu. Det är min målsättning att alltid kunna säga, oavsett hur gammal jag blir!

För er som undrar vad jag bjöd på som födelsefika kommer det här:

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons