Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

En helg med många WOW-känslor!

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Igår kväll kom jag hem från den mest magiska helg man kan tänka sig, en helg med väldigt många WOW-känslor. Det kommer bli en del inlägg om denna helg här framöver för det finns så mycket härligt att berätta om. Innan jag går in på mer konkret vad vi gjorde och hur det var att spendera en hel helg i ett hus vid havet på Tjörn och utöva yoga mest hela tiden så vill jag här fokusera på hur värdefullt det är med vänner.

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Om ett par år firar vi fyra 30 år som vänner. Det är en hissnande siffra och så underbart att vi har haft varandra under alla dessa år. Vi känner varandra utan och innan och kan vara 100% oss själva när vi är med varandra.

På lördagen tog vi en promenad upp på berget i Kyrkesund och fick en magisk utsikt över havet och klipporna. Vi såg ut som ett brokigt ihopplock av kvinnor där vi stod på berget och det är sådana vi är. Samtidigt som vi har väldigt mycket gemensamt så har vi också väldigt olika personligheter och klädstil, som ni ser, men det är också det som är så härligt med oss.

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Under helgen har vi fått prata till punkt med varandra. Vi har stött och blött utmaningar och delat med oss av livets up’s and down’s. Tänk, vi skulle kunna hålla igång i flera veckor med våra samtal och ändå inte bli klara!

Tjejhelg på Kyrkesund, Tjörn

Jag har verkligen hämtat energi och kraft denna helg, från vännerna, men också från havet, yogan och lugnet. Eva som driver Yoga Island där vi var har verkligen ett grymt koncept i den yogahelg som hon erbjuder och jag lovar som sagt att berätta mer om detta inom kort.

Nu ska jag jag skaffa mig en bra måndag, vilket blir enkelt med tanke på all energi jag inom mig!!

Njut av din måndag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons