Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Välkommen oktober

Vacker hösteftermiddag i sol

Oktober – jag välkomnar dig med en öppen famn. Jag tror att vi kommer få många fina stunder ihop!

Vacker hösteftermiddag i sol

Vacker hösteftermiddag i sol

Jag ser fram emot att lapa dagsljus när tillfälle ges. Eller snarare, jag kommer se till att ge mig tillfällen för det. Ju mörkare det blir nu desto svårare är det att få till de där stunderna med frisk luft i dagsljus och eftersom jag vet att de är så välbehövliga så kommer jag ta varje chans jag får.

Jag ser fram emot att promenera i strålande höstsol där löven på träden glöder och det glittrar i gräset.

Kanelbullar recept

Jag ser fram emot att fira Kanelbullens dag och passar på att ge er mitt godaste recept på kanelbullar här.

Vacker hösteftermiddag i sol

Jag ser fram emot att fira min 2-årsdag på jobbet, vilket jag gör i mitten av oktober. Här kan du läsa om när jag firade min 1-årsdag för ett år sedan. Känner exakt samma sak idag!

Jag ser fram emot att se vilka som går vidare i Guldhjärtat 2018 och hoppas såklart att jag är en av dem. Om ni tycker att jag inspirerar med det jag gör så får ni mer än gärna gå in och nominera mig till Årets Social Media Influencer eller Årets Förebild. Du gör det här och behöver göra det innan den 7 oktober. Skulle bli så glad! <3

Oktober i år innebär också en hel helg tillsammans med mina vänner i Göteborgs skärgård. Vi ska bo på en yogaresort på klipporna och det kommer bli magiskt! Redan till helgen händer detta!

Vacker hösteftermiddag i sol

Det finns många anledningar för mig att välkomna oktober med en stor och varm kram. Hoppas att även du har många skäl till att se fram emot denna månad!

Lämna en kommentar

Annons
Annons