Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Den sista dagen på Yoga Island

Bästa vänner

Den där ljuvliga helgen som jag och tjejkompisarna hade på Tjörn i början av oktober värmer fortfarande mitt hjärta. Att få umgås tillsammans i den miljön och ha yoga på schemat varje dag var verkligen som balsam för själen. Jag har tidigare skrivit om den första dagen på Yoga Island och om den andra dagen. Här kommer ett inlägg om den tredje och sista dagen: Om söndagen på Yoga Island.

Yoga Island dag 3

Det hade varit mulet hela helgen, men när vi vaknade upp på söndagen strålade solen utanför fönstret och himlen var klarblå. Vi hade hade några timmar på oss innan vi skulle bege oss till vårt tåg i Göteborg och åka hem och vi kände direkt att vi ville ut så fort som möjligt.

Yoga Island i Kyrkesund

Medan vi gjorde i ordning och och packade ihop våra saker kunde vi njuta av den här magiska utsikten från Evas balkong. Kyrkesund en krispig höstmorgon – ja, ni ser ju hur ljuvligt det var!

Yoga Island frukost

Vi åt en rejäl frukost och njöt av allt gott som fanns i Yoga Islands kök. Massor med färsk frukt, fil, en ljuvligt god och krispig granola samt Yoga Islands hembakade fröbröd.

Yoga Island frukost

Receptet till det goda brödet lovar jag att återkomma med. Det var verkligen så gott!

nyponbuske

Som sagt, vi ville ut så fort som möjligt så efter frukosten gav vi oss ut i den ljuvliga oktoberluften. Åh, vilken magisk höstlik förmiddag på Tjörn detta var!

Bästa vänner

Vi hade dessvärre inte så lång tid på oss innan vi behövde åka till vårt tåg, men vi hann med att gå ner till den lilla hamnen i alla fall.

Jag och mina fina vänner, som jag har haft sedan mellanstadiet. Tänk att vi snart firar hela 30 år som bästa vänner!!

Yoga Island i Kyrkesund

Yoga Island i Kyrkesund

Det var så fint där nere i hamnen och vi passade på att ta in så mycket som möjligt av denna ljuvliga stund.

Yoga Island i Kyrkesund

Hela helgen hos Eva och på Yoga Island var helt magisk, men att vi skulle få ett så här fint avslut i form av denna magiska dag toppade allt.

Yoga Island i Kyrkesund

Yoga Island i Kyrkesund

Visst är det fint här i Kyrkesund?!!

Yoga Island i Kyrkesund

Som ni kanske läste i inlägget om dag två på Yoga Island så tillverkade vi våra egna armband av pärlor som Eva plockade fram. Vi ville få till några fina bilder på dessa vänskapsarmband här nere i hamnen och vi höll på en stund innan vi lyckades med det.

Yoga Island armband

Det här blev nog den finaste bilden. Så fint att jag nu kan bära mitt armband som både som en påminnelse om denna ljuvliga yogahelg och om mina fina vänner!

Bästa vänner

Vi fick till några kompisbilder där nere i hamnen innan det var dags att bege oss. Ingen av oss ville det, men tåget väntade inte på oss så det var inte mycket att välja på.

Åh, vilken ljuvlig helg vi hade och om du går i tankar att boka en yogahelg på Västkusten tillsammans med kollegor eller kompisar så kan jag verkligen rekommendera Evas koncept. Här hittar du mer information om hennes erbjudande.

Fler inlägg om denna magiska helg:

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons