Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Min godispåse på gymmet

styrketräning på World Class Vasastan

Det fanns en tid när jag kunde gå till gymmet så gott som dagligen och också gjorde det. På den tiden var det ofta här, på World Class Vasastan, som jag hängde. Tiden när jag kunde träna på gym så ofta är förbi (i alla fall för tillfället under småbarnsåren) och jag får vara nöjd om jag kan ta mig till gymmet 1-2 gånger per vecka. Den här veckan har jag redan varit på gymmet två gånger och vid båda tillfällena hade jag möjlighet att gå loss bland vikterna och redskapen så länge som jag kände för. Drömmen!

styrketräning på World Class Vasastan

Bilderna i detta inlägg visar gårdagens styrketräningspass. Jag hade på agendan att träna överkropp och då främst axlar, rygg och bröst. Och som jag gjorde det!

När jag inte är på gymmet så ofta blir det som julafton varje gång jag är det. Eller jag är snarare som ett barn med godispåsen på lördagen där alla godisar är goda och det är svårt att välja i vilken ordning barnet ska äta godisarna.

Jag gillar verkligen att jag har signat upp på FitnessCollection. Det gör att jag kan träna den här typen av träningspass och mycket annat när jag vill och kan! Vill du ha varierad och allsidig träning så är FitnessCollection grymt!

styrketräning på World Class Vasastan

styrketräning på World Class Vasastan

De sista bilderna som visar mig i kabelmaskinen när jag gör tricepsdips är mina favoriter. Jag ser så glad ut, har massor med energi och är stark. Det är POWER det!

Idag står det istället löpning på schemat. Ska bli kul det med, men det är inte annat än att jag redan längtar efter nästa styrketräningspass på gymmet!

Lämna en kommentar

Annons
Annons