Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Den här veckan är en annorlunda vecka. Barnen är hos sin farmor sedan i tisdags och kommer hem idag igen. Som jag har saknat dem samtidigt som mannen och jag har njutit av att kunna äta middagarna på kvällarna i lugn och ro samt att det har varit skönt att slippa tänka på lämningar och hämtningar.

Tre dagar utan barnen är dock fullt tillräckligt. Nu ser jag verkligen fram emot att få hem dem senare idag och att hela familjen kommer kunna hänga i helgen!

Här får du det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Bilderna i dagens inlägg är tagna i november ett annat år. För mig är de en påminnelse om att det finns fina dagar av att njuta av även denna månad. Just de här bilderna tog jag när jag var ute och sprang en solig novemberdag på lunchen. Ska se till att satsa på lunchträning utomhus den här månaden. Bästa sättet att få dagsljus och frisk luft under denna mörka månad!

Veckans mysigaste:

Kommer såklart bli i eftermiddag när barnen kommer hem igen.

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Veckans träning:

På grund av inga lämningar och hämtningar denna vecka har jag kunnat styra min träning på ett helt annat sätt. Via Fitnesscollection har jag tränat på olika gym och studios varje dag denna vecka hittills. Så kul!

Måndag: Transportlöpning 20 minuter + passet CX WorksWorld Class

Tisdag: Barre på Sthlm Barre – så bra träning!!

Onsdag: Bikramyoga på Bikram Yoga Östermalm

Torsdag: Styrketräning på World Class

Fredag: Idag känner jag mig ganska sliten i kroppen och kommer endast ta morgonpromenad.

Veckans intressantaste:

Avsnittet med Michael Saliba i Framgångspodden är verkligen lyssningsvärt.

Veckans boost:

Jag har gått upp klockan 5 nästan varje morgon den här veckan och ändå haft massor med energi hela dagarna. Visserligen har jag varit väldigt trött efter klockan 21.30 på kvällen, men det är skönt att känna att hur trött jag än är just när klockan ringer så blir jag snabbt pigg även när jag går upp så tidigt som klockan fem.

Soluppgång i november vid Norr Mälarstrand, Stockholm

Veckans godaste:

Receptet på bananplättar med äppelkompott som jag delade med mig av tidigare denna vecka.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det var just inlägget jag nämner ovan som flest har varit inne och läst.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Såklart att vara med familjen!

Njut av din fredag och helg!!!

2 kommentarer

  1. Jag har vaknat strax efter 5 varje morgon också. Och tänkt att : “Hm… Min kropp tror att klockan fortfarande är kvart över 6″… Haha! Men det gäller ju att njuta. Typ… 😛

Lämna en kommentar

Annons
Annons