Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Höstdag i november

Just nu sitter jag på tåget in till stan, på väg till ett tidigt bikramyoga-pass. Jag ser fram emot ett varmt och härligt yogapass följt av en heldag på kontoret, som kommer avslutas med middag hemma hos en av mina kollegor tillsammans med mitt team. En väldigt bra fredag är detta med andra ord. Det finns mycket bra med den här veckan också. Här kommer den.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Min lunchlöpning i onsdags. Den var vacker i sin höstprakt och gav mig så mycket härliga endorfiner!

Veckans mysigaste:

Barnen hade lite av en modeshow igår när de provade nya kläder som de har fått. Det är så underbart att se hur glada de blir över att få en ny T-shirt eller klänning.

Höstdag i november

Veckans träning:

Jag undviker fortfarande sporter som innebandy och träningsövningar som höga hopp eftersom mitt knä fortfarande inte är helt bra, men det finns väldigt mycket annat jag kan göra.

Måndag: Styrketräning hemma med gummiband och egen kroppsvikt

Tisdag: Funktionell träning hemma med en mix av puls- och styrkeövningar

Onsdag: Löpning 5 km på lunchen

Torsdag: Crossfitpass med kollegorna. Vi körde olika block med en variation mellan puls- och styrkeövningar

Fredag: Bikramyoga

Veckans intressantaste:

Vill tipsa om avsnittet med Fredrik Paulún i Lovisa Sandströms Probono-podd, som jag lyssnat på i veckan. Han gav mig bra tankar och insikter om hur man lever ett balanserat och hälsosamt liv på en hållbar nivå.

artikel i Metro Mode om Karin Axelsson

Veckans boost:

Att det igår publicerades en artikel på Metromode.se med mig i artikelserien DRÖMJOBBET! där jag intervjuas om hur jag tog mig till mitt drömjobb som försäljningschef på Pineberry samt delar med mig av ett gäng karriärtips. Här hittar du artikeln.

Veckans godaste:

Jag gjorde egen basilikapesto i söndags och den har jag njutit av vid ett par tillfällen denna vecka. Älskar verkligen hemgjord pesto likt denna!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget när jag tipsar om hur du kan träna med Mini Bands. Kolla in det via länken om du har missat det!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Först ut ser jag fram emot kvällens middag med kollegorna på min avdelning. Annars ser jag fram emot en helg med familjen. Jag vill njuta av novemberluft och hitta på skojigheter med barnen!

4 kommentarer

  1. härlig vecka,! börjar inse att jag egentligen inte hatar hösten utan börjar inse att det är nog feb som är värsta månaden om den blir som den brukar på västkusten, snö, regn, snö, regn, blåst, halt, BLÖTT osv.. 🙂 min vecka har bestått av 2pass bodypump, ett löppass o en timme innebandy med mitt korplag, funderar på om det blir promenad eller löpning i morrn då vi har match på söndag, typ årets viktigaste så håll tummarna.. 🙂 trevlig helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons