Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Veckorna går så galet fort och plötsligt så är det fredag igen. Här kommer det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

I onsdags när jag skulle på utvecklingssamtal för sonen på förmiddagen passade jag på att jobba hemifrån innan dess. Istället för att träna tidigt den morgonen började jag istället jobba direkt i gryningen. När jag sedan hade lämnat barnen på fritids och förskola så passade jag på att springa en sväng i skogen intill och sedan hela vägen hem medan jag lät bilen stå kvar vid skolan.

Det var så fantastiskt ljuvligt att springa i skogen i dagsljus. Inte ofta jag får till det så här års och därför så värdefullt!

Veckans mysigaste:

Det måste vara det utvecklingssamtal jag var på. Det var så fint där att sitta med vår stora pojke, som precis har börjat 1:a klass och höra hur duktig han är i skolan.

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Veckans träning:

Måndag: CXWorksWorld Class Vasastan samt några benövningar i gymmet

Tisdag: Styrketräning på samma ställe

Onsdag: Löpning i skogen!

Torsdag: Cirkelträning med kollega

Fredag: Jag startade denna dag med en tidig Power Walk i ottan. Ljuvlig start!

Veckans intressantaste:

Har lyssnat på många bra poddar i veckan. Här är några av dem:

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Veckans boost:

Löpningen i skogen i onsdags morse, men även min Power Walk i månskenet imorse.

Veckans godaste:

I söndags lagade jag en av mina favoriträtter: köttbullar i tomatsås med mycket vitlök och till det spagetti och morot. Här berättar jag mer om hur jag tillagar denna favorit. Att detta får bli veckans favorit har att göra med att det blev mycket matlådor av detta, vilket jag njöt av i början av veckan.

Skogen en solig eftermiddag på hösten

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det här recepttipset med lax och nudlar lästes av många av er.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det blir mycket häng med familjen, jag är sugen på att baka något gott och vi ska sannolikt fira mina svågrar som fyller år.

Ha en fantastisk fredag och helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons