Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

november morgon

Idag har jag vaknat upp till en av årets bästa dagar för idag fyller vår stora pojke hela 7 år. Åh, vad det ska firas!! Det blir inte så mycket av det nu på morgonen då jag sticker tidigt till träning och jobb och mannen ska få iväg barnen till skola och förskola. Men ikväll när vi alla är samlade igen så kommer det bli ett härligt födelsedagsfirande, som sedan fortsätter hela helgen.

Mycket fokus på firande av sjuåring denna vecka alltså, men det har hänt en hel del annat bra under veckan också. Här kommer det bästa från denna vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Vi hade några fina dagar i början av veckan med rimfrost. Den morgon som jag tog bilderna i detta inlägg var det minus nio grader och tjock dimma över byn. Det var magiskt vackert!

Veckans mysigaste:

Storebrors förväntan och glädje inför att fylla år. Han har pratat om det så länge och nu är dagen här. Idag tar han med sig fika till sina klasskompisar och i helgen kommer han ha två olika kalas. Det är stort att fylla år när man fyller sju!

november morgon

Veckans träning:

Måndag: Testade ett mycket bra, roligt och effektivt pass på Studio Levels i måndags morse. Det var “Abs & Booty” med Charlotte Beijer. Vill man få bra träning på kort tid (45 minuter) så kan jag verkligen rekommendera den klassen!

Tisdag: Hemmaträning på morgonen – styrka för överkropp

Onsdag: Hemmaträning på morgonen – styrka för ben och rumpa

Torsdag: Träning för och med kollegorna på jobbet. Vi körde olika cirklar där vi mixade styrka med rörlighet. Kul och bra träning. Idag har jag träningsvärk!

Fredag: Är på väg in till World Class Vasastan för ett träningspass där. Kommer köra en stund på löpbandet och sedan ett pass i gymmet.

Veckans intressantaste:

Igår var jag på en föreläsning med Svante Randlert i samband med att det chefsnätverk som jag är med i hade en träff. Jag förstår verkligen varför han är nominerad till Årets talare 2018 och är flitigt anlitad i hela Europa. Han höll en föreläsning om hur man får mer engagerade medarbetare och jag fick med mig så många bra verktyg och insikter. Har nog aldrig varit med om en bättre föreläsning!!

Veckans boost:

Gårdagen var verkligen en boost på grund av det jag nyss nämnde!

november morgon

Veckans godaste:

Det vi kommer fika i helgen i samband med allt firande av sjuåring kommer vara galet gott. Det blir tårta med inspiration från detta inlägg och massor med goda varianter av pepparkakor.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget med receptet på det ljuvliga Yoga Island-bröd som jag skrev häromdagen har fått flest läsare hittills.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Gissa?!! Firandet och de båda kalasen för sonen, såklart! Sedan ska det också bli mysigt att plocka fram adventsljusstake och stjärnor på söndag när det är 1:a advent.

Hoppas att du får en fin sista november och en härlig start av årets mysigaste månad – december!

Lämna en kommentar

Annons
Annons