Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

December är här!

julfrukost

Med tanke på att sonen fyllde år igår och vi har firat honom i två dygn nu (och ska fira honom i ett dygn till) har jag inte riktigt fått känna av att det är december ännu. Fokus har varit födelsedag och barnkalas mer än första december och att fixa inför morgondagens advent.

Men så fort födelsedagsfirandet är över kommer jag gå all i i decemberkänsla och njuta av denna underbara månad. Imorgon ska vi pynta med stjärnor och adventsljusstakar, jag ska köpa hyacinter och så ska jag njuta av julig frukost med smak av kanel och annat gott.

Julfrukost med fil och granola

Apelsiner med nejlikor sprider en sådan ljuvlig doft i huset och det blir vackert när man drar som spår i apelsinerna i fina mönster. Apelsinskalet som blir över är också fint att dekorera med.

Julfrukost med fil och granola

Julfrukost med fil och granola

Den frukost ni ser på bilderna här åt jag på julafton förra året, men tänker att den passar lika bra att äta varje dag i december. Kall filmjölk och krispig granola med smak av kanel samt toppad med gojibär, mullbär, kokoschips och apelsinskal. Hur gott!! Här kan ni läsa mer om denna goda julfrukost.

Jag älskar att vi nu tänder upp vårt mörka landskap med massor av ljus. Jag ska förgylla hela mitt december med massor av juligt och mysigt! Hoppas att också du får njuta denna månad!

Lämna en kommentar

Annons
Annons