Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Julbestyr

Barnen med julkläder

Julmiddag och julfest med jobbet igår, andra advent imorgon och en helg fylld med julbestyr. Nu när det bara är dryga två veckor kvar till jul finns det julbestyr att göra och just denna helg satsar jag på att få klart med julkort och väggalmanackor med motiv av barnen till våra familjer samt pepparkaksbak med barnen.

På grund av gårdagens julfest har jag varit ganska trött idag. Men jag är tacksam för att jag fick sova ganska länge imorse i alla fall och att barnen är så stora att det finns möjlighet att ta det lugnt mellan varven.

Med tanke på tröttheten hade jag tänkt mig en ganska lugn dag idag och det har det också varit. Men inte bara för vi har spenderat ett gäng timmar till att rensa barnens rum samt till att städa. Så skönt att få det gjort!

Vi har också fotat barnen till årets julkort, som jag tänker beställa i helgen och skicka iväg i veckan som kommer. Det var lite svårt att få fram julstämningen helt på grund av regn och inte snö ute, men barnen klädde sig i alla fall juligt så det fick räcka.

Nu är kvällen här och jag ser fram emot tända ljus och en lugn kväll i soffan. Pepparkaksbaket får vi ta imorgon!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons