Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En 10-åring som behöver ett nytt namn

Karin Fitness & Hälsa

Det är helt galet när jag tänker på det, att om bara några veckor fyller denna blogg hela tio år! Inte trodde jag att det som jag påbörjade som en slags dagbok för så pass länge sedan skulle bli en så stor del av mitt liv under en så lång tid. Jag är så tacksam för alla ni som följer mig och jag hoppas att ni vill fortsätta gör det ett bra tag till!

Jag har egentligen funderat på det ganska länge, men börjar landa i det mer om mer. Bloggen och mina sociala kanaler kommer ha samma innehåll som tidigare, men jag vill byta namnpå dem och nu vill jag ha er input.

Varför vill jag ändra på namnet Fitness & Hälsa, som faktiskt är ett väldigt inarbetat varumärkesnamn och som jag har haft sedan den dagen jag startade? (Här kan du förresten läsa om varför bloggen heter just Fitness & Hälsa.) Jo, främst för att ordet Fitness inte rimmar med det jag vill förmedla. Jag vill ju inspirera till ett hälsosamt och balanserat liv, inte till en fitness lifestyle med deff, proteinpulver, otaliga timmar av styrketräning och kroppsfixering. Utöver det skulle jag också vilja få en mer personlig touch på mitt varumärke och jag funderar till och med om jag ska döpa om bloggen och mina sociala kanaler till Karin Axelsson.

Karin Fitness & Hälsa

Om jag ska byta bloggnamn står mitt val just nu mellan just nämnda Karin Axelsson eller Health by Karin. Här kommer mina argument till respektive namn.

  • Om bloggen skulle heta Karin Axelsson, karinaxelsson.se, skulle den bli direkt kopplad till mig som person. Jag skulle kunna ha lite mer frihet framåt att styra om den till mer av en livsstilsblogg, om jag vill, och det skulle vara tydligt att det är en riktig person bakom texterna och bilderna.
  • Om den skulle heta Health by Karin, healthybykarin.se, skulle den ha samma namn som mitt företag och det skulle vara tydligt att den här bloggen handlar om hälsa samtidigt som den får en mer personlig koppling i och med Karin i namnet.

Vad tycker du? Kommentera jätte gärna med dina tankar om vilket namn du tycker att bloggen ska ha framöver! Du kanske tycker att den fortsatt ska heta Fitness & Hälsa eller så har du förslag på ett helt annat namn. Era åsikter och tankar är så viktiga för mig, så shoot!!!

6 kommentarer

  1. Jag tycker ditt namn. även om ditt företag heter nått annat så är ju bloggen som din moderna dagbok, o då tycker jag namnet är snyggast.

Lämna en kommentar

Annons
Annons