Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Stockholm en vintermorgon

Denna veckans bästa:

Efter jul och nyår så är det åter dags för Veckans bästa. Det är fredag och veckan har varit en vanlig jobbvecka utan ledighet. Nu kör vi!

Veckans vackraste:

Snön är fin och jag skrev ju om det i veckan. Idag vaknade vi dock upp till plusgrader och en del slask. Mindre kul och jag hoppas att det fryser på igen så att vi får ha vår vita, fina vinter ett tag till.

Det var fint också när jag en morgon promenerade genom Stockholm. All julbelysning som fortfarande är kvar gör att staden är fin trots mörkret.

Veckans mysigaste:

Vi har gjort om lite i barnens rum. De har fått skrivbord och vi har plockat ut en del av de saker som de inte använder längre. Så mysigt att se glädjen i deras ögon när de nu kan sitta på sina rum och skriva, göra läxor och lägga pärlplattor!

Veckans träning:

Måndag: Årets första innebandy med kollegorna. Som jag längtat och vad roligt det var!

Tisdag: Jag testade Barry’s Bootcamp för första gången med passet Butt & Legs. Oj, vilken träningsupplevelse! Lovar att berätta mer om det framöver.

Onsdag: Lite lugnare med träningen denna dag. Körde ett kort pass med yoga.

Torsdag: Årets första träningspass med kollegorna. Vi kallar det inte längre för crossfit då vi gör så mycket annan slags träning på de här passen. Igår höll jag ett pass som påminde lite om Barry’s där vi varvade styrkeövningar med löpintervaller. Så kul och idag har jag galen träningsvärk!

Fredag: Inledde dagen med styrkeövningar med gummiband hemma. Fokus var på överkropp.

Veckans boost:

Att 2019 är igång på allvar!! Att jag ska vara med i Tough Viking känns super spännande och så ser jag fram emot allt annat skoj, utmanande och härligt som kommer att hända!

Veckans godaste:

Mannens paprikahalvor, fyllda med tacoköttfärs, som vi åt tidigare i veckan. Mums!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det var många av er som läste inlägget om livet med lite större barn. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Sovmorgnar, fix hemma och en Afternoon Tea hemma hos en vän!

Njut av din fredag och helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons