Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

En bra sak med den här veckan är snön och knarret under fötterna. Här kommer ett gäng med andra bra saker från denna vecka.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Bilderna visar några av denna veckans morgnar. Älsk på riktigt kalla och klara morgnar när solen sakta färgar himlen rosa vid sin uppgång!

Veckans mysigaste:

Vi var alla på barnens första lektion av vårterminens simskola tidigare i veckan. Mysigt med en sådan familjeaktivitet och det kändes som att båda barnen tyckte det var kul att få försöka flyta i vattnet och dyka ner med huvudet under ytan.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy!

Tisdag: En riktig boost när jag var på en tränings- morgon arrangerad av I am Ready och Volvo studios. Mårten Nylén höll i ett  smart och effektivt cirkelträningspass. Så kul!

Onsdag: Jag sprang en halvmil innan barnen skulle väckas.

Torsdag: Träning med kollegorna. Vi körde ett antal olika block med en variation av styrke- och konditionsövningar.

Fredag: Veckans lugnaste pass i form av  gummibandsträning och häng i räcke.

Veckans intressantaste:

Kul att Linda Hörnfeldt har dragit igång podden We are Influencers igen! Jag lyssnade nyss på avsnittet med Claudia Galli Concha – intressant!

Veckans boost:

Träningen i tisdags. Grym boost att börja dagen med sådan träningsglädje! Om du vill testa detta så fortsätter I am Ready och Volvo Studio håller träningsklasser och föreläsningar några veckor till – helt gratis. Läs mer här.

Veckans godaste:

Har mumsat av goda hälsobollar sedan jag gjorde dem i helgen. Receptet på just dessa kommer snart!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev om Barry’s Bootcamp!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag och vännerna ska ha tjejhelg! Imorgon ska vi på Mamma Mia the Party! och sedan bor vi på hotell tills på söndag. Åh, så underbart det ska bli!

På grund av häng med tjejerna skippar jag bloggen i helgen, men satsar desto mer på Instagram Stories. In där och kolla in vad som händer om du vill: @fitnessochhalsa!

Nu rockar vi denna fredag och sedan hoppas jag att ni alla får en grym helg! Njut av det fina i livet och ta hand om dig själv!

Lämna en kommentar

Annons
Annons