Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

vinter och skymning på vår gata

Ett mjukt och vitt vinterland omringar oss och jag gillar att det nu kommer mer snö och bara är några minusgrader mot de minus 12 vi hade tidigare i veckan. Just nu susar jag fram med tåget genom detta vinterland, på väg till jobbet. Här kommer det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Bilden ovan är från när jag sprang en vända på lunchen i tisdags. Alltid lika härligt att komma ut och röra på sig mitt på dagen och fint att få blicka ut över en isig kanal under tiden!

Veckans mysigaste:

Storebror är inne i en period när han tänker väldigt mycket. Han som är en tänkare i grunden verkar nu fundera på olika saker ännu mer och det är mycket existensiella tankar. Det är mysigt med stunderna på kvällen när han öppnar upp och berättar om sina frågor och funderingar.

Veckans träning:

Måndag: Standard på måndagar innebandy!

Tisdag: Jag sprang fem fina kilometer på lunchen. Broddarna var på då jag nog hade halkat runt annars.

Onsdag: Jag tränade en klass BodyBalance och passade på att träna räckhäng och chins i gymmet efter det.

Torsdag: Som vanligt höll jag i träning för kollegorna på morgonen och den här gången körde vi yoga. På kvällen blev det lite mer yoga då jag var på ett Aromayoga-pass.

Fredag: Körde ett halvtimmes långt pass hemma innan jag väckte barnen. Det blev en härligt jobbig mix av en massa burpees, armhävningar,  upphopp, bordet & stolen, plankor och mountain climbers. Wow vilken start på dagen!

Veckans intressantaste:

Var på ett seminarium arrangerat av IAB Sweden och fick med mig några insikter om just Insikter & Analys.

Veckans boost:

Veckan har så långt bjudit på ett gäng boosts. Jag träffade en vän över en frukost tidigare i veckan, jag har varit på en givande affärslunch, yogan med kollegorna i en mörk gymnastiksal med tända ljus var en fin stund och när jag gick på Aromayogan igår gjorde jag det med en av mina bästa vänner. Dessa stunder har verkligen förgyllt min vecka!

Veckans godaste:

En vegetarisk lasagne.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Tack för ert engagemang kring vilket nya namn jag ska ta till bloggen och mina sociala kanaler! Jag har verkligen fått massor med bra input från er, både här och på Instagram, men har ändå inte riktigt bestämt mig ännu för vad det blir. Är dock 95% säker vad jag ska välja.

Inlägget om just namnbytet blev också denna veckas mest lästa inlägg.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det blir en hemmahelg och det ska bli så skönt!! Vi har ganska många olika aktiviteter inplanerade, men ser fram emot att också hinna sitta med en kaffe i en fotölj och bara vara mellan varven.

Hoppas att du får en fin fredag och en härlig helg! Ut och njut av snön, om du har någon och om du kan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons