Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Ljuset, knarret och känslan!

vinterlopning-1

Jag vet att jag för inte alltför länge sedan skrev om att jag längtar till våren, men att nu när det ändå är vinter så får den gärna vara så där vit med knarrande snö som jag älskar. Det jag glömde att skriva om då, som faktiskt är bland det ljuvligaste när det är vinter, det är vinterlöpning. Igår morse när jag sprang en runda i knarrande snö tänkte jag på just det; hur ljuvligt det är att springa på vintern.

Att sticka ut när det fortfarande är mörkt och sedan springa en sväng medan det ljusnar och under tiden lyssna på snöknarret under fötterna – det är magi det!

Känslan när man sedan kommer in efter den löprundan och är så där kall och samtidigt rosig om kinderna – den är svårslagen!

Bilderna i det här inlägget är från en annan vintermorgon för ett par år sedan. Den gången, när jag sprang en runda runt Djurgårdsbrunnskanalen medan det ljusnade, minna jag ännu som en av mina härligaste löparupplevelser.

Så jag tar tillbaka. Våren kan få vänta ett tag till för jag vill ägna mig åt lite mer vinterlöpning först!

Lämna en kommentar

Annons
Annons