Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Sverige är fantastiskt!

Promenad vid Högbo Brukshotell

Jag hoppas att ni alla har haft en magisk helg, fylld med vårkänslor. När jag har scrollat mina flöden i helgen har jag fått intrycket att väldigt många har haft det just så. Solen har strålat på många håll i vårt land, snön har smält undan och fåglarna har kvittrat.

Som jag berättade i fredags åkte jag och mannen iväg på en egen lite resa under ett drygt dygn i helgen. Trots att resan styrdes norrut i vårt land fick vi massor med vårkänslor och vi slogs också, som så ofta förr, av att Sverige är ett så fantastiskt vackert land.

Här bjuder jag på ett gäng magiska bilder som jag på vår promenad i Högbo Bruk i lördags eftermiddag.

Vår promenad gick runt den lilla sjön och just här från bron var vyerna särskilt vackra. Mannen blickade ner i vattnet och funderade över hur mycket fisk det säkert finns här under sommarhalvåret.

Jag njöt av att bara blicka ut över vattnet och försökte ta in allt det vackra i minnesbalken.

Det var så fantastiskt härligt att få möjlighet att njuta av allt detta fina i lugn och ro. Eftersom vi var där utan barnen kunde vi promenera i vår takt och det fanns hur mycket tid som helst till att njuta av den vackra naturen.

Varje gång jag kommer till den här sortens smultronställen slås jag av hur vackert vårt land är. All den fina natur vi har i Sverige är magisk och oavsett årstid finns det så många vackra platser att upptäcka.

När vi hade promenerat rundan runt sjön kom vi tillbaka till området vid Högbo Brukshotell, där vi skulle bo över natten. Änderna kraxade och sprätte runt i dammen medan eftermiddagssolen glittrade i vattnet och isen. Tänk, snart har all denna is smält och små gröna blad kommer spricka fram i trädkronorna!

Jag njuter verkligen av den tid vi har nu. Vårvintern är som egen årstid, som har sin egna tjusning. Att det droppar smält snö från taken medan solen kämpar sig allt högre upp på himlen om dagarna vittnar om att vi har en ljus och fin tid framför oss.

Sista bilden visar utsikten från huvudbyggnaden på Högbo Brukshotell. Vi fick njuta av så mycket vackert under vårt dygn där och jag är så tacksam över att få bo i ett så fint land som Sverige är.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons