Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa

Fredag igen och dags för att summera veckan.

Veckans vackraste:

Idag är det minus 12 och strålande solsken. Det gnistrar av isen och frosten och min promenad till tåget denna morgon var magiskt fin. Sonen ska åka skridskor med skolan idag och som mamma är jag lite nojig över att han ska frysa, men å andra sidan kommer de få en väldigt fin dag i detta solsken.

Veckans träning:

Bilderna i detta inlägg är från gårdagens träningspass i den gympasal vi hyr med jobbet. Mer om det strax för här kommer veckans träning.

Måndag: Innebandy med kollegorna (som vanligt på måndagar)!

Tisdag: Tidig morgonlöpning bort till sonen skolgård. Där tränade jag armgång och räckhäng innan jag sprang hem igen.

Onsdag: BodyBalance

Torsdag: I vanlig ordning skulle jag hålla ett pass med kollegorna, som alltid på torsdag morgnar. Igår var det dock ingen av kollegorna som kunde vara med så jag fick träna själv. Det blev ett bra pass med en mix av styrka och puls. Kommer berätta mer om upplägget i ett annat inlägg, men som ni ser av bilderna bestod det av bland annat jägarvila och knäböj.

Fredag: Hemmaträning på morgonen med gummiband.

Veckans intressantaste:

Var på ett seminarium i onsdags på IHM Business School som handlade om hur man är konkurrenskraftig i sin digitala kommunikation. Intressant, men ännu roligare var det att träffa min fina vän som också var där.

Veckans mysigaste:

Har varit hemifrån en hel del kvällstid denna vecka och jag har inte hunnit tanka upp med tillräckligt ab familjetid. Får ta igen det i helgen!

Mysiga stunder har det ändå blivit i veckan. En sak som är mysig är att vår 4 1/2-åriga dotter fortfarande kommer in till oss på nätterna och sover mellan oss. Vill stanna tiden lite!

Veckans boost:

Med tanke på att jag har haft en hel del aktiviteter denna vecka har det också inneburit en hel del boosts. Vår Kick-off med jobbet i tisdags var en sådan och igår kväll var jag på middag med mina kompisar från gymnasietiden. Så härligt!

Veckans godaste:

Svårt att välja. Middagen i tisdags på L’avventura var väldigt god, men också vännens hemlagade fisksoppa och äppelpaj till efterrätt var magiska!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget med de vackra vackra bilderna från vår helg i Högbo Bruk fick många läsare, men lika många fick det inlägget jag skrev om att bloggen fyller 10 år. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Massor med familjetid!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons