Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Årets första (och bästa) Mustang-tur!

Mustang

Årets första Mustang-tur brukar också vara årets bästa. Den är så efterlängtad och full av förväntan att bara det gör att den är en given succé redan från början. Det spelar ingen roll vart vi åker eller hur långt vi åker. Det viktiga är att vi åker och att vi därmed har invigd Mustang-säsongen.

I lördags när det var strålande solsken och luften var fylld av vårkänslor gjorde vi det. Vi tog årets första tur med Mustangen!!

Blänkande fin var den där den stod i solskenet efter att mannen hade tagit fram den ur garaget. Hela familjen hoppade glatt in i den och så åkte vi iväg.

Jag gissar att vi inte var de enda som njöt av vackert vårväder i helgen. Vi hade solglasögonen på oss och passade på att vara utomhus så mycket som möjligt. Det här har vi verkligen längtat efter!

Turen med Mustangen i lördags blev inte så lång, men vi hann åka genom både skog, by och längs med vatten. Vi hann inte med något fikastopp, som annars brukar vara en viktig ingrediens. Men det gjorde inget för det kommer finnas fler chanser framöver till att hinna med det.

Solen strålade och vattnet blänkte…

… och barnen fick välja musiken i bilen. Oj, vad vi diggade. Det här var helt klart en av helgens bästa!

Det är verkligen så kul att alla i familjen tycker att det är lika roligt att åka med Mustangen och nu ser vi fram emot massor med härliga Mustang-utflykter denna vår sommar och höst!

Hoppas att även din helg var bra, oavsett om du har åkt med Mustang eller inte!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons