Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Du väljer själv vilka intryck du får!

Karin under körsbarsträden i Kungsträdgården

Jag väljer aktivt att inte läsa så mycket nyheter, ej heller se på nyheterna på TV eller lyssna på radio. Tycker att det sker så mycket hemska saker i denna värld att jag mår bättre av att veta om dem. Om något händer som jag verkligen behöver känna till är jag säker på att jag kommer nås av den informationen ändå.

Samma sak när det kommer till vad jag väljer att se i mina sociala medieflöden. Jag väljer där bort att följa sådant som påverkar mig negativt och följer bara konton och personer som boostar mig och fyller mig med glädje och inspiration. Jag är helt övertygad om att dessa medvetna val som jag gör påverkar mitt psykiska mående något enormt!

Tänkte här dela med mig av några Instagram-konton som jag följer och som fyller mig med exakt den glädje och pepp som jag vill. Hoppas att även du hittar inspiration av detta!

Instagram-konton jag följer:

Emmi på @explorista ger mig mycket glädje i de härliga äventyrsbilder hon delar med sig av. Hon är en tjej som tar vara på dagarna genom att vara utomhus mycket, upptäcka nya saker och testa nya äventyr. Det inspirerar mig!

@workoutsuss är härlig med sin utstrålning och sin sanna kärlek till träningen. Det går verkligen igenom Instagram-appen!

En annan träningstjej med en underbar utstrålning är @workoutispassion. Gillar hennes fina texter om att ta vara på livet och den stund som är just nu!

Alexandra med kontot @alexandra.jargren ger mig ständigt härlig träningsinspiration. Så sent som imorse tränade jag ett pass med Mini Band, inspirerat av henne.

Jag följer inte bara träningskonton. Det finns även en hel del livsstilskonton och inredningskonton som inspirerar mig, som @krickelin till exempel. Älskar hennes stil, hennes fina texter och hennes personlighet. Ser fram emot alla hennes vackra foton från trädgården som hon säkert kommer inspirera oss med nu när våren och sommaren kommer!

@elsabillgren hoppas jag att de flesta av er redan följer. Hon ha en unik förmåga att inspirera med sina foton. Vill liksom kliva in i hennes värld och bara vara där!

Eftersom jag älskar mat och bak så följer jag såklart ett gäng sådana konton också. Jag blir ofta inspirerad av dem till att laga nya rätter eller testa nya bakverk. Ett av kontona som jag älskar att scrolla igenom är Diana och hennes @diadonna. Så mycket vacker mat där!

@linneasskafferi är ett annat matkonto som jag älskar. Hon delar både med sig av ljuvligt vacker mat och om vardagliga fina texter, som får en att kunna relatera till henne på ett naturligt sätt.

Slutligen vill jag också tipsa om @superfoodofsweden, ett magiskt fint konto med massor av härligt Super Food!

När jag fyller mitt flöde med den här typen av härliga konton blir jag boostad på ett ljuvligt sätt varje dag. För vi väljer till stor del själva vilka intryck vi får!!

Lite kuriosa är att jag tidigare har jobbat med 5 av dessa Influencers tidigare. Fyra av dem jobbade jag med när jag var anställd som projektledare för SEO och Sociala Medier på Aller media. Då höll jag bland annat i SEO-utbildning för dem. Så kul att jag fortfarande blir grymt inspirerad av deras jobb!

4 kommentarer

  1. Du glömde mig.. haha.. har faktiskt alla utan två i mitt flöde, jag blir också både glad o motiverad till ett aktivt liv av att följa liknade färgglada konton.

Lämna en kommentar

Annons
Annons