Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Resqued räddar frukt och grönt!

Resqued äppeljuice

Åh, vad jag älskar bolag och satsningar som värnar om miljön, klimatet och vår jord samtidigt som de erbjuder en bra produkt eller tjänst! Resqued är ett sådant bolag.

Resqued – goda juicer

Enligt Resqued så slängs 30% av all frukt och alla grönsaker som odlas. Detta till stor del för att de inte passar in i de stora leverantörernas massproduktion. Det är ju helt galet!

Resqueds affärsmodell bygger på att de räddar stor del av frukt och grönt som annars skulle gå till spillo. De kontrollerar, sorterar, tvättar och skär bort blåmärken, ett krävande och pilligt jobb. Därefter pressar de läskande juicer ur dessa prima frukter och grönsaker.

Resqued räddar frukt och grönt samtidigt som de gör goda juicer till oss som är törstiga!

Den här sorten med äpplen och ingefära är super god och är egentligen mer av en äppelmust än en juice. Tänk att den inte hade blivit till om inte Resqued fanns…

En flaska Resqued må vara lite dyrare än de billigaste juicerna i butiken, men håll med om att det är värt det när man vet att du är med och bidrar till ett bättre klimat när du dricker den?!

Om du vill hitta till Resqueds alla produkter så gör du det här!

2 kommentarer

  1. Så bra… Jag är ju en halva priset junkie på vår mataffär, så korkat att slänga bra mat o jag tror att vi klarar vår matbudget med just det. Köper aldrig kött till ordinariepris..

Lämna en kommentar

Annons
Annons