Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Vårkänslor som sprutar

Vårkänslor i mars

I och med att vi gick in i mars igår känns det inte mer än rätt att vi har vår i luften och vi får njuta av vårkänslor. Idag har vi hängt en hel del i trädgården. Det har varit soligt och fint och vi har fått känna på våren. Underbart!

Jag passade på att klippa ner häcken framför huset. Det var inte helt enkelt att hålla i och klippa med häcksaxen pga galen träningsvärk i armar, axlar och rygg idag. Träningspasset på Switch Gym, där jag var igår, innehöll många svingar, cleans och pressar med kettlebells, bland annat. Ett super jobbigt, men också roligt pass, och det gör sig gällande idag!

Åh, vad jag ser fram emot när den här spireahäcken spricker ut i blom och gröna blad. Den är så vacker då!

Jag och mannen klippte också ner buskarna vid badtunnan. Under tiden sysselsatte sig barnen med cykling, bollspark och balansgång på planka. Mannen fixade också lite nytt till utegymmet, sådant som vi behöver träna på till Tough Viking.

Vårkänslor med knoppar i busken

Det börjar spricka ut knoppar på olika håll i trädgården.

Och i barnens odlingslåda har en snödroppe kommit upp.

Nu ska jag fortsätta njuta av att vi har vår i luften. Det gäller att njuta så länge det varar så att säga!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons