Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Träning på Rosa Skrot - Karin Axelsson

Det är fredag. Jag har precis lämnat barnen som förskola och fritids och sitter nu på pendeltåget, på väg in till kontoret. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste:

Den här veckan började soligt och vackert. Så här såg det ut när jag promenerade genom stan i måndags morse, på väg till ett partnermöte.

Veckans träning:

Måndag: Knät är så pass bra igen att jag kunde spela innebandy i måndags. Yes!

Tisdag: Tung kettlebell-träning hemma i vardagsrummet.

Onsdag: Jag startade dagen med träning här på Rosa Skrot. Körde enligt ett riktigt bra upplägg där jag varvade löpbandsintervaller med tunga helkroppsövningar. Kul, svettigt, jobbigt och effektivt!

Torsdag: Tillsammans med några kollegor byggde vi upp en hinderbana och körde varv efter varv. Vi avslutade träningspasset med kortleksträning och körde så många kort vi hann ur kortleken.

Fredag: Yoga hemma i vardagsrummet imorse. Precis vad jag behövde idag!

Veckans intressantaste:

Var på en Business & Beer igår eftermiddag. Taimaz från Loungepodden och där var en intressant paneldebatt om hur vi rekryterar jämställt till B2B-säljorganisationer. Var intressant snack i minglet också!

Veckans mysigaste:

Vi var på sista gången av barnens simskola i onsdags. Det har varit mysigt att ha detta som en familjeaktivitet varje onsdag kväll och det är härligt att se hur mycket barnen gillar att vara i vattnet.

Veckans boost:

När jag kikade ut genom sovrumsfönstret imorse fanns knappt någon snö kvar på marken. Kanske att våren äntligen är på väg nu?!!

En annan slags boost är den när jag ser att ett av mina blogginlägg har lästs av ovanligt många och just denna vecka är det mitt inlägg från 2010 om jägarvila som har googlats upp och lästs av fler än vanligt. Jag gissar att det har att göra med att deltagarna i TV-programmet Mästarnas Mästare fick sitta i jägarvila i det avsnitt som sändes i söndags.

Veckans godaste:

Åt en super god Chicken Teriaki på Café Foam tidigare i veckan.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mitt ljuvliga inlägg med tips på nyttiga och goda pannkakor och våfflor har lästs av flest av er!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Imorgon ska vi till min syster på lunch och häng med henne. Det och mycket annat ser jag fram emot i helgen.

Nu kör vi fredag och så hoppas jag att du får en grym dag och helg!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons