Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Karin i gymmet

Åh, vilken härlig morgon jag möttes av idag! Solen skiner, fåglarna kvittrar och trots kylan så är det vår i luften. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste:

Jag har sett massor med vårlökar under veckan. Så fint att snödroppar, krokus och andra vårblommor spricker upp nu ur jorden!

Veckans träning:

Måndag: Innebandy såklart!

Tisdag: Jag fick till ett bra och tufft pass på World Class Vasastan där jag varvade löpbandsintervaller med tung styrka, som enligt det här upplägget.

Onsdag: Ett lite lugnare träningspass i form av lätt styrketräning med gummiband hemma.

Torsdag: Yoga med en kollega

Fredag: Jag startade denna dag med chins och räckhäng samt ett gäng styrkeövningar som masken, clean & press samt burpees. Ett skönt fredagspass, helt enkelt!

Veckans intressantaste:

Jag var på Webbdagarna Stockholm under tisdagen och onsdagen och fick ta del av mängder av intressanta och bra föreläsare. Hög klass på det eventet alltså!

Veckans mysigaste:

Att jag och bästa vännerna fick till en lunch i måndags. Så värdefullt!

Veckans boost:

I tisdags kväll var jag, ett gäng kollegorna samt några av våra kunder på Boulebar Rådhuset. Det blev en lyckad kväll med boulespel, god mat och mycket snack! Jag kan verkligen rekommendera att spendera en kväll där tillsammans med kollegor, kunder eller vänner – super bra service och ett kul koncept!

Veckans godaste:

Godaste hittills är helt klart det vi åt på Boulebar Rådhuset. Mean vi spelade fick vi smaska på charkbricka och goda ostar och middagen var sydfransk mat och hur god som helt.

Hemgjort mandelsmör - nyttigt och gott

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det om mitt hemgjorda mandelsmör.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det vanliga, dvs häng med familjen och förhoppningsvis en massa utehäng i solsken!

Happy Friday och helg till dig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons