Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Vacker vårmorgon med solsken

Efter en vecka som har tagit en del på krafterna så ser jag nu fram emot att det snart är helg. Men innan dess ser jag fram emot en fredag på jobbet och att avsluta denna månad på bästa sätt rent affärsmässigt samt det fredagsmys som vi ska ha hemma med barnen ikväll.

Här kommer nu veckans bästa!

Veckans vackraste:

Våren är här och vi har fått njuta av både sol och riktigt varmt väder denna vecka. Åh, det spritter i kroppen när jag tänker på det!

Veckans träning:

Måndag: Veckans bästa start = innebandy

Tisdag: Bilderna här kommer från det träningspass jag körde hemma denna morgon. Med Mini Band-övningar som jägarvila fick jag till ett bra och effektivt pass.

Onsdag: Jag inledde dagen med ett riktigt tufft pass på Switch Gym. Vi körde AMRAP i par och gjorde då övningar som Ball Slam, Box Jump, hopprep, Clean & Press, konditionsmaskiner och Toes to bar, ett träningspass med både mycket tung styrka och pulsträning med andra ord. Så bra!

Torsdag: Jag höll i träningspass för ett par kollegor och vi körde dels en hel del styrke- och pulsövningar samt avslutade med fysisk yoga.

Fredag: När jag gick upp imorse var jag galet stel i kroppen och fylld med träningsvärk så jag unnade mig själv ett lite lugnare pass. Gummibandsträning och häng i räcke bestod passet av.

Det enda jag känner att jag inte har fått till denna vecka är löpning, men konditionen har fått en hel del träning ändå så jag kan nog vara nöjd trots allt!

Veckans mysigaste:

När båda barnen vaknar på morgonen och det första de gör är att ge mig världens största Bamse-kram, då smälter mitt hjärta. Så var det imorse och jag längtar redan tills ikväll när jag får krama dem igen! <3

Veckans boost:

Det måste ju vara alla dessa sprittande vårkänslor. Så ljuvligt!

Flera av de morgonpromenader som jag har tagit denna vecka har varit så vackra som bilden nedan visar och jag njuter så av det.

Vacker vårmorgon med solsken

Veckans godaste:

Receptet jag tipsade om tidigare i veckan med krämig äppelyoghurt utan socker är helt klart den godaste frukost jag vet just nu!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Nyss nämnda recept med den ljuvligt goda äppelyoghurten är också det inlägg som flest av er har hittat till och läst. Klicka in via länken ovan om du har missat det!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag vill rensa ut alla vinterkläder, städa och strukturera upp bland papper och annat hemma. Jag vill vara utomhus mycket och leka med barnen. Jag vill njuta av ett par lediga dagar med bara närmaste familjen. Så nice!!

Hoppas att du njuter och har det bra där du är!!

4 kommentarer

      1. Okej, tack så mycket för svaret! Misstänker att de inte finns kvar men det kanske finns liknande! Trevlig helg! ❤

Lämna en kommentar

Annons
Annons